JEDNOSTAVNA, A SAVRŠENA

Jessica Simpson napokon pronašla haljinu koja joj stoji

16.09.2010 u 14:20

Bionic
Reading

Otkako se pokušava dokazati kao dizajnerica, Jessica Simpson više privlači pažnju svojim modnim gafovima nego modnim uspjesima, no čini se da joj je napokon pošlo za rukom pronaći pravu haljinu za sebe

Plavokosa pjevačica, a odnedavno i modna dizajnerica, napokon je pogodila s izborom odjeće. Uspjela je pronaći odgovarajuću haljinu za svoje punašno tijelo i pobrati niz pozitivnih kritika na račun svog izgleda. Mala crna haljina koju je odjenula za promociju svoje nove linije traperica u robnoj kući Macy's u New Yorku savršeno prati njenu liniju i naglašava je na pravim mjestima. Zahvaljujući jednostavnoj haljinici ukrašenoj crnim našivenim cvjetovima na desnom ramenu, 30-godišnja Jessica napokon je zablistala.

'Ovo je sjajna noć! Hvala svima koji su došli podržati moju novu kolekciju', rekla je predstavljajući svoje nove modele. Na kreiranje traperica Jessica se odlučila nakon što je početkom prošle godine dobila niz vrlo negativnih kritika na račun traperica visokog struka u kojima je nastupila na jednom koncertu. 'U potpunosti sam uključena u proces dizajniranja. Moja majka i ja radimo na tome. Od inspiracije, palete boja, do dizajna i konačne odluke – mi dajemo ton tim modelima', rekla je. 'Osobno isprobam svaki model iz kolekcije. Zato mi je uvijek velik kompliment kada mi ljudi kažu da je kolekcija meni nalik, to znači da smo zaista dobro obavile svoj posao', zaključila je Jessica.