'ZNAM ŠTO MI STOJI'

Jessica Alba otkrila kakve traperice nikad ne bi nosila

19.07.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Samo zato što je nešto u trendu ne znači da ga treba slijepo slijediti. Toga je danas itekako svjesna modna ikona i glumica Jessica Alba koja se prisjetila jednog od svojih modnih gafova iz mladosti

'Postoje fotografija na kojima sam u trapericama koje dosta otkrivaju straga. Kad pogledam te fotografije, pomislim da mi to nije trebalo. Odrasla sam žena i ne pada mi na pamet počiniti istu grešku, takve sam gluposti radila kad sam bila mlada jer nisam znala za bolje. Naučila sam lekciju u međuvremenu', kaže Jessica Alba koja je dizajnirala kolekciju traperica za brend DL1961. Riječ je o kolekciji koja koristi ekološki prihvatljive materijale i namijenjena je ženama s oblinama koje nisu jako mršave.

Alba je otkrila i kakav model traperica nikad ne bi odjenula, iako je riječ o trenutačno jednom od najpopularnijih, a riječ je o trapericama širih nogavica dužine do poviše gležnja.

'Imam prijateljice kojima sjajno stoji taj model. No ja imam obline pa zbog toga u njima izgledam još šire. Znam kako se trebam odijevati prema obliku svog tijela', kaže glumica koja je u posljednjih nekoliko godina izgradila pravo poslovno carstvo, tvrtku The Honest Company koja proizvodi prirodnu kozmetiku i proizvode za kućanstvo, a čija se vrijednost procjenjuje na milijardu dolara.

Ne krije da u ured najradije odlazi u trapericama, a najdraži joj je skinny model visoka struka.

'Slatke su i laskaju liniji, a možete ih nositi od jutra do večeri na različite stylinge', kaže Alba koja za trenutke upuštanja ipak bira udobniji kroj boyfriend, tenisice i ležernu košulju.

'Imam sigurno više od 20 traperica, s tim da imam puno istih modela. Kad mi se nešto svidi, kupim tri komada istog modela', kaže Alba koja otkriva da su vječna inspiracija za traper kombinacije Brooke Shields, Ali MacGraw i supermodeli iz 90-ih Claudia Schiffer i Cindy Crawford, 'I, naravno, Kelly Bundy (iz serije 'Bračne vode'), ona je stvarno znala nositi traperice. Čisto da znate, bodiji na traperice su ponovo in.'