ZNA KOMBINIRATI

Jessica Alba je jako trendi i u jeftinoj jakni

08.04.2015 u 13:12

Bionic
Reading

Lijepa glumica i sve uspješnija poslovna žena Jessica Alba, za neformalni večernji izlazak odabrala je jednostavnu kombinaciju koju je upotpunila crnom bajkerskom jaknom iz Manga

Crnu dugu suknju, običnu bijelu majicu i cipele s punom petom na remenčiće modna ikona začinila je kožnom bajkerskom jaknom i kariranom košuljom ležerno vezanom oko struka. Iako se zgodnu glumcu često može vidjeti u krpicama s dizajnerskim potpisom, ovaj je put kombinaciju osvježila kožnom jaknom iz prijašnje kolekcije španjolskog brenda ulične mode – Manga.

Jessica je nedavno u razgovoru za refinery29 priznala da ima zavidnu kolekciju cipela i torba, ali i odjeće te da većinu stvari zapravo dobiva - besplatno.

'Teško mi je govoriti o tome koliko cipela i torba imam. U razgovoru s mojim suprugom to pitanje se pojavi barem jednom tjedno. Uvijek želi znati je li mi zaista potrebno imati još jednu torbu ili cipele. No nije da sve kupujem, puno toga dobijem, zapravo 99 posto mog ormara su stvari koje sam dobila, pa se zaista mogu smatrati sretnicom', iskreno je priznala Alba.

Ne krije ni da se s godinama počela osjećati samopouzdanije i ugodnije u svojoj koži. 'Trebalo mi je barem desetak godina u odrasloj dobi da shvatim kako nositi odjeću tako da izgleda kao da ja nosim nju, a ne ona mene', priznala je 33-godišnja glumica.

Lijepa brineta u posljednje vrijeme sve je više zaokupljena svojim poslovnim carstvom, a sve manje svijetom glume koji ju je proslavio. Tvrtku The Honest Company koja se bavi proizvodnjom ekoloških kućnih potrepština i proizvoda za djecu osnovala je 2011., a u samo nekoliko godina to je postao unosan biznis vrijedan oko milijardu dolara koji neprestano obogaćuje svoju ponudu.