LJEPOTICA U PLAVOM

Jennifer Lopez nikada nije izgledala bolje: Zavodljivom haljinom pomela konkurenciju na crvenom tepihu

12.01.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi striptizete Ramone u hit filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' latino diva Jennifer Lopez u aktualnoj sezoni nagrada ima veliki razlog za slavlje. Nakon hoda na crvenom tepihu Zlatnih globusa, zahvaljujući nominaciji za najbolju sporednu glumicu, J.Lo svojom pojavom ovoga je puta uveličala dodjelu nagrada Los Angeles Film Critics Association

Iako njezino izdanje u dramatičnoj, trobojnoj haljini s potpisom modne kuće Valentino na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa modna javnost nije dočekala blagonaklono, Jennifer Lopez ponovno je uspjela dokazati da na crvenom tepihu može itekako zablistati.

Kao i obično Jennifer je u naumu stvaranja besprijekornog izdanja na crvenom tepihu ponovno angažirala svoj glam tim sačinjen od poznatih stilistam vizažista i frizera s kojima godinama uspješno surađuje, a ovoga puta rezultat je seksepilno izdanje u znaku pastelno plave boje.

Stilist Rob Zangardi Jennifer je odjenuo u izazovnu haljinu s dubokim dekolteom koju potpisuje poznati libanonski dizajner Elie Saab, a dodatno se isticala detaljem remena sa zlatnom kopčom koji je dodatno naglasio besprijekornu figuru latino dive.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Izazovnu, a istovremenu romantičnu kreaciju, zahvaljujući detalju zvonolikih rukava i lepršavog kroja, Jennifer je nosila uz upečatljiv plavi make-up za koji je zaslužan slavni vizažist Scott Barnes, a po pitanju frizure odlučila se za mokri izgled punđe s naglašenim valovitim pramenovima – djelo frizerskog stilista Chrisa Appletona.

Poznata kao velika ljubiteljica upečatljivih modnih dodataka, latino diva ovoga se puta povela za modnim pravilom 'manje je više' odabravši decentan par naušnica uz minijaturnu clutch torbicu ukrašenu svjetlucajućim cirkonima.