ODMAKNITE SE, SMRTNICI!

Jennifer Aniston zabranila da joj itko priđe blizu

24.12.2010 u 09:37

Bionic
Reading

Zadnji prohtjev tankoćutne holivudske dive zabrana je približavanja na manje od osam metara svim članovima filmske ekipe novog filma 'Wanderlust'

Jennifer Aniston daje novo značenje riječi – diva. Naime, zadnji prohtjev holivudske glumice je zabrana približavanja na manje od metara tijekom snimanja filma 'Wanderlust'.

'Neizrečeno, ali dobro poznato pravilo svima na setu snimanja činjenica je da se ekipa ne smije približiti Jennifer Aniston. Okružila se tjelohraniteljima u svim situacijama. Putovala je s njima od prikolice za presvlačenje i nisu je napuštali na setu', objasnio je upućeni izvor za US Weekly

U međuvremenu, glumica se nije distancirala samo od ekipe nego i od prijateljice, komičarke Chelsee Handler zbog njezinih neumjerenih izjava o Angelini Jolie u kojima ju je nazvala kurvom i razaračicom domova.

'Jen i Chelsea nisu skroz prekinule komunikaciju, ali jasno je da neće ići zajedno na odmor ili izlaziti na zabave sve dok Chelsea ne obeća da neće više širiti tračeve o Angelini. Jennifer razumije da je njezina prijateljica reagirala iz lojalnosti prema njoj, ali to je samo pogoršalo situaciju. Jen je vrlo oprezna što se tiče privatnosti. Jedno je ogovarati Angelinu iza četiri zida, a drugo je iznositi takve optužbe u javnosti', objasnio je njihov zajednički prijatelj za stranicu PopEater.