chelsea handler:

'Zar stvarno mislite da Jennifer Aniston razmišlja o Angelini'?'

07.04.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Iako mnogi misle da Jennifer Aniston nikada nije preboljela svog prvog supruga Brada Pitta, njezina najbolja prijateljica Chelsea Handler svima je zatvorila usta na tu temu

Tijekom nedavnog intervjua za jedan britanski časopis, slavna komičarka Chelsea Handler, inače najbolja prijateljica Jennifer Aniston, odlučila je stati na kraj zlobnim glasinama da se lijepa glumica brine oko onoga što se događa između njezina bivšeg supruga Brada Pitta i Angeline Jolie.

Otkada se slavni par rastao, novinari neprekidno u cijelu priču oko Brada i Angeline upliću i Jennifer. 

'Ne mislim da se Jen brine zbog onoga što se događa i ludo je što ljudi uopće misle da to radi', kaže Chelsea koja je osjetila potrebu stati u obranu svoje dugogodišnje prijateljice.

Jennifer je skoro dvije godine u braku s glumcem Justinom Therouxom i sretnija je nego ikada te uz gust poslovni raspored nema vremena razmišljati o brigama koje more njezina bivšeg supruga. 

'Mislite li da ona sjedi i cijeli dan razmišlja o Angelini Jolie? Ja znam da to nije tako', kaže komičarka kroz smijeh, a ovo nije prvi put da progovara o krahu braka Brada i Angeline. Tijekom jedne epizode svog showa na Netflixu, Chelsea se našalila na račun poznatog glumca, govoreći da razumije Bradovu potrebu za liječenjem nakon razvoda.

'Samo sam rekla ono što misli većina ljudi', opravdala se Chelsea nakon sporne emisije.