ZVIJEZDA REVIJE

Senzacija u crnom: Jennifer Aniston oduševila izgledom

12.04.2017 u 10:20

  • +3

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Jennifer Aniston uspjela je postati glavna zvijezda prestižnog modnog događanja u režiji luksuzne kuće Louis Vuitton

Jedna od najvećih francuskih modnih kuća Louis Vuitton u pariškom muzeju Louvre okupila je zvjezdana imena u povodu predstavljanja nove kolekcije modnih dodataka nastale u suradnji s američkim umjetnikom Jeffom Koonsom.

  • +10
Poznati u Parizu na večeri Louis Vuitton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo prestižno modno događanje nije željela propustiti ni holivudska miljenica Jennifer Aniston koja je u društvu supruga Justina Therouxa zablistala u modno usklađenim kombinacijama.

Nakon njujorške premijere suprugove serije 'Leftovers' na kojoj je oduševila izgledom u minijaturnoj kožnoj haljini, Jennifer ni ovaj put nije odoljela kožnim komadima kojima rado ističe zavidnu liniju u 48. godini.

Crno odijelo sa sakoom s upečatljivim detaljima uspjela je istaknuti korzetnim topom od kože, a od modnih dodataka odabrala je crni clutch i zlatni nakit, efektnu narukvicu i naušnice ringove koje su izvirivale ispod prepoznatljive isfenirane frizure.

Glumac Justin Theroux odlučio je pratiti suprugin primjer crnom kombinacijom s kožnim hlačama. Zahvaljujući pomno osmišljenim kombinacijama, Jennifer Aniston i Justin Theroux posebno su se isticali u moru zvjezdanih imena okupljenih na reviji Louisa Vuittona.