NJEN ZAŠTITNIK

Jennifer Aniston otkrila zbog čega obožava Justina

17.04.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Jennifer Aniston osjeća se sigurno uz dečka Justina Therouxa

Nakon godinu dana veze, slavna je glumica priznala da Justin Theroux ima jako pozitivan utjecaj na njezin život, piše stranica Showbiz Spy.

'On je pravi zaštitnik. On je tako dobar čovjek i tako zabavan', opisala ga je. Ljubav je planula na setu filma 'Wanderlust' u kojoj Jennifer igra ženu koja okreće leđa užurbanom životu u New Yorku i odlazi živjeti u hippy komuni. Aniston kaže da su se ona i Justin mogli opustiti jer nije bilo paparazza i obožavatelja te da se ponovno osjećala kao normalna osoba.

'Odjednom sam ušla u fazu dekompresije. Čudno zvuči, ali sam osjećala kao da ponovno vodim normalan život, kao da sam svoju anonimnost dobila natrag. Nitko nam nije smetao, bili smo zaštićeni kao grupa.

Nije bilo paparazza, ali nije bilo tajni, pa se mogla snimiti slika i malim mobitelom. Shvatila sam koliko sam postala paranoična i nepovjerljiva. Nisam bila svjesna toga, samo toga da imam zaštitni oklop. To nije za moje prijatelje ili obitelj, nego za trenutke kad sam vani i uvijek na oprezu.'