EGZOTIČNO I ROMANTIČNO

Jennifer Aniston i Justin Theroux otkrili detalje vjenčanja

12.09.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Jennifer Aniston i Justin Theroux isplanirali su da će se u prosincu vjenčati u Keniji, a formalnu će svečanost održati kad se iz Afrike vrate u Los Angeles

Jennifer Aniston i Justin Theroux planiraju se krajem godine vjenčati u Keniji. Par je isplanirao da će početkom prosinca otići na devetodnevni privatni safari u afričku zemlju gdje će primiti neformalni blagoslov, a formalnu svečanost imat

će u Los Angelesu na povratku s romantičnog putovanja.

'I Jen i Justin žele privatno i intimno vjenčanje. Sviđa im se ideja da se vjenčaju tajno. Kenija je nevjerojatno romantična zemlja i planiraju da tamo dobiju neku vrstu neformalnog blagoslova. Odmah nakon povratka vjenčat će se formalno u LA-u', objasnio je izvor za Daily Mirror.

Savršen plan kvari jedino zdravstveno stanje Jenniferine majke Nancy. Nakon više godina, majka i kći su se pomirile i Nancy želi prisustvovati vjenčanju, no nakon moždanog udara koji je doživjela prošle godine nije u dovoljno dobrom stanju da putuje.
'Nancy i Jen su popravile svoj odnos i Nancy očajnički želi vidjeti kako se njezina kći udaje. Žalosno je da je pretrpjela težak udar prošle godine i ne može putovati u Afriku, pa će Jen morati birati između mame i vjenčanja iz snova', prenosi stranica Female First.