ZA BOŽIĆ?

Jennifer Aniston i Justin Theroux odgodili vjenčanje

11.06.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Svijet showbiza na iglama čeka njihovo vjenčanje, no čini se da su Jennifer Aniston i njezin zaručnik Justin Theroux zbog poslovnih obaveza odgodili vjenčanje na nekoliko mjeseci te sada planiraju svoj veliki dan u vrijeme božićnih blagdana

'Postoji mala vjerojatnost da će organizirati vrlo malu proslavu u sljedećih nekoliko mjeseci, ali Justin je već najavio svojim prijateljima da bi mogli pričekati božićnu zabavu i pretvoriti je u svadbu u njihovom novom domu u Los Angelesu', rekao je izvor za Mail Online.


U travnju je par za koji se pričalo da će organizirati vjenčanje u svibnju odgodio svadbu za neki kasniji termin u godini.

Bivša zvijezda 'Prijatelja' htjela bi veću svadbu, dok njezin tri godine mlađi zaručnik želi manju, intimnu svečanost.

Glumica će uskoro otputovati u New York na snimanje filma 'She's Funny That Way', u kojem će glumiti psihijatricu čija je majka na odvikavanju. Film režira Peter Bogdanovich, a glume Owen Wilson, Jason Schwartzman i Eugene Levy.

'Jen želi nešto veliko, tako da svi njihovi prijatelji mogu slaviti s njima i spremna je čekati period kad bude imala slobodnog vremena. Justin bi rado manje slavlje, ali čekat će da Jen bude slobodna', rekao je prijatelj.

Par je nedavno viđen na svadbi svojih prijatelja, glumice Lake Bell i umjetnika Scotta Campbella u New Orleansu, a sinoć je Jennifer na dodjeli Spike TV Guys Choice Awards dodijelila priznanje Jimmyju Kimmelu.

Izgledajući sjajno u elegantnoj crnoj mini haljini, zvijezda se našalila: 'Jimmy, puno se toga događa u tvom životu. Drago mi je što si se zaručio ove godine. Za razliku od mene, nikoga nije briga za to', prenosi Mail Online.