BLIŽI SE BRAK?

Jennifer Aniston i Justin Theroux doista misle ozbiljno

22.12.2011 u 10:27

Bionic
Reading

Slavnoj holivudskoj glumici Jennifer Aniston doista cvjetaju ruže u ljubavi s Justinom Therouxom. Nakon što su počeli zajedno živjeti, šuškalo se i o mogućim zarukama, a takve glasine samo dodatno raspiruje vijest kako su golupčići ove godine poslali zajedničke božićne čestitke

Jennifer Aniston i Justin Theroux u vezi su od početka ove godine, a jedne večeri u Jenninom njujorškom stanu u kojemu žive zabavili su se slanjem prigodnih čestitki. Tako je par prijateljima i obitelji poslao zajedničke božićne čestitke te su zajednički donirali novac za dječju bolnicu u Memphisu i društvo za zaštitu životinja u Utahu.

Kako piše Lainey Gossip, u Jenninim i Justinovim zajedničkim čestitkama piše: 'Želimo vama i vašoj obitelji puno sreće i veselja u ovo doba blagdana. U vaše ime napravljena je donacija za dječju bolnicu St Jude's i za društvo za zaštitu životinja. S puno topline i ljubavi, Jenn i Justin.'

Zaljubljeni par blagdane planira provesti s Jenninim ocem Johnom Anistonom i njegovom suprugom Sherry, a navodno je John Aniston impresioniran Justinom i nada se da će njegova kći uskoro stati pred oltar.

'Justin i John se odlično slažu od trenutka kada su se upoznali. John smatra kako je Justin pravi odabir za njegovu kćer, a izjavio je i kako Jenn nikada nije bila sretnija. John bi više od ičega volio vidjeti svoju kćer kako se udaje za Justina', rekao je izvor blizak paru.