NAKON PETNAEST GODINA

Jennifer Aniston dala nogu svom frizeru

30.03.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Jennifer Aniston, glumica čiju je frizuru obožavalo i kopiralo bezbroj žena, otpustila je svog dugogodišnjeg frizera

Zvijezda kultne serije 'Prijatelji', Jennifer Aniston, zahladila je svoje odnose s frizerom Chrisom McMillanom koji se o njezinoj kosi brinuo zadnjih petnaest godina. Razlog je navodno obostrano zasićenje.

Jenn i Chris zbližili su se još početkom devedesetih na snimanju serije 'Prijatelji', a upravo on je zaslužan za njezinu poznatu 'frizuru Rachel' koju su kopirale brojne žene diljem svijeta.

Glumica je sve do sada odbijala da se o njezinoj kosi brine bilo tko osim Chrisa, a nedavno mu je platila čak 40 tisuća funti (oko 350 tisuća kuna) da je prati na jednotjednom putovanju po Europi početkom mjeseca. No McMillanu je, čini se, dosadilo biti uvijek na raspolaganju, pa je odlučio uvježbati novog frizera koji bi ga mogao zamijeniti kako bi on imao više vremena posvetiti se drugim klijentima.

'Chris sada uvježbava novog frizera za Jenniferinu kosu. Chris je fokusiran na građenje mreže svojih  klijenata celebrityja, a i Jenn želi malo eksperimentirati sa svojom kosom', rekao je bliski izvor za Mail On Sunday.