KAO IZ BAJKE

Jelenu Rozgu dugo nismo vidjeli u ovako elegantnom izdanju: 'Jer ti si princeza s nekog drugog svijeta'

04.06.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon mjeseci izolacije Jelena Rozga je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u nikad elegantnijem izdanju. Lijepoj Splićanki su, čini se, kao i mnogima dosadile trenirke, pa je jedva dočekala uskočiti u glamuroznu haljinu i štikle

Pjevačica Jelena Rozga uvijek je odlično odjevena, no proteklih mjeseci, za vrijeme trajanja izolacije, rijetko kad je napuštala stan, pa nije bilo ni potrebe za elegancijom i pretjeranim dotjerivanjem. Dane je uglavnom provodila sa svojim psićem Ringom, uveseljavajući publiku nedjeljnim online svirkama koje su doživjele veliku pažnju javnosti, no sada kada je izolaciji došao kraj, pjevačica je jedva dočekala skoknuti u showroom hrvatskog modnog dvojca eNVy room.

Rozga je u moru spektakularnih haljina, koje su dizajnirali njezini dugogodišnji prijatelji Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, posegnula za jednom od najglamuroznijih modela - raskošnom crnom haljinom s bogatom suknjom po uzoru na balske haljine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😘😘😘 @envyroom @johnpavlish

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Elegantna haljina bez rukava sa srcolikim dekolteom i slojevitom suknjom prirodnoj mršavici Jeleni pristaje kao salivena. Jelena je haljinu uskladila s jednako elegantnim crnim lakiranim štiklama s tankim remenčićem koji se veće oko gležnja, dok je kosu za ovu prigodu nosila raspuštenu.

Jelenu su obožavatelji, prijatelji i suradnici obasuli komplimentima na račun izgleda i stila.

'Mošeš li mi objasniti kako si tako savršena', 'Najsavršenija žena na svijetu', 'Je ti si princeza s nekog drugog svijeta', 'Prelijepa si', 'Naša princeza', samo su neki od oduševljenih komentara.

Jelena Rozga trening Izvor: Promo fotografije / Autor: Karla Juric