FASHION GURU

Severina pokazuje komade iz ormara, dok Rozga pjeva u jednoj te istoj kiklji. No vidim da im je kroj haljine zajednički

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 23.04.2020 14:26
  • Objavljeno 23.04.2020 u 14:26
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nastupi uživo pretvorili su se u mini koncerte iz vlastitog dnevnog boravka. Severina je ostala vjerna sebi pa je naredala nekoliko stajlinga, dok se Jelena Rozga odlučila za minimalistički pristup, no jedno im je zajedničko - obje su pokazale lepršave midi haljine, kakve već nekoliko sezona dominiraju ljetnim stajlinzima i u koje većina vas želi što prije uskočiti

Svaki tjedan nas naši estradnjaci zabavljaju pjesmama iz svojih domova. Najviše pažnje, naravno, privlače Severina i Jelena Rozga. Sevka je tu već ušla u neku kao ozbiljnu produkciju pa sada pokušava pokazati svoju duhovitu stranu, nije da je nema, nego nije još našla svoju mjeru (tako popularna riječ u posljednje vrijeme).

Ona, za razliku od kolegice i sugrađanke, pokazuje svoje komade iz ormara, dok Rozga pjeva u jednoj te istoj kiklji. No vidim da im je zajednički kroj haljine. Sve su to kao kućne haljine, ali svejedno znamo da postoji samo jedan šlafrok koji se pri hodu otvara i jedino njega priznajem kao kućnu haljinu.

Rozga se odlučila za roza nijansu prije bih rekao haremske, nego kućne haljine. Sve su one lijepe i sigurno čekaju bolje ljetne dane da pokažu svoju raskoš, ali do tada bih ipak htio vidjeti tko doma ima pravi klasični šlafrok.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!