KAO DA NE STARI

Jelena Rozga pokazala fotografiju staru 18 godina, a fanovi zaključili da s godinama izgleda sve bolje

18.08.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Pjevačica je fanovima ponovo pokazala jednu od svojih fotografija iz prošlosti. Ovog puta je to crno-bijela, a snimljena je prije skoro dva desetljeća

Jelena Rozga je prije 18 godina bila pjevačica grupe Magazin. Te su godine snimili album 'S druge strane Mjeseca' i trebali nastupiti na desetom izdanju Dore, no došlo je do manjeg skandala. Naime pjevačica je u jednom intervjuu otkrila naziv pjesme koju će izvesti, a radilo se o singlu 'Ko me zove?'. Kasnije se ipak ustvrdilo da nije bilo dovoljno elemenata za diskvalifikaciju grupe s natjecanja. Tonči Huljić je ipak odlučio odustati od sudjelovanja na Dori 2002. jer je HRT odlučio da u šou programu neće nastupiti Maksim Mrvica.

Jelena Rozga prisjetila se na Instagramu te godine crno-bijelom fotografijom na kojoj pozira u bijeloj košulji koju je zakopčala samo jednim gumbom. U tom razdoblju imala je drukčiju nijansu plave kose po kojoj je prepoznatljiva, tanje obrve i nije nosila puno šminke.

View this post on Instagram

🖤🤍 #tb #2002

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Fanovi su je odmah obasuli komplimentima, a mnogi su zaključili kako je s godinama sve ljepša te da joj godine odlično stoje. Pjevačica u zadnje vrijeme izgleda sve bolje, a idućeg tjedna proslavit će 42. rođendan.

'Zaista sam sretna žena i mislim da imam krasne prijatelje, divne ljude oko sebe kojima vjerujem i koji su mi najveća potpora pored obitelji. Znam dobro primiti kritiku i volim da mi prijatelji i bliske osobe kažu: 'Ej, Jelena, brate mili, što pričaš?' ili 'Zašto si to obukla, nije ti to dobro.' Treba imati ljude koji će ti to reći, a ne one koji bi rekli, ali se boje kako ćeš reagirati na to', izjavila je Jelena ranije za tportal.

View this post on Instagram

Nedjelja ... fali mi koncert... i vi! 🤗🙁❤

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on