zgodan izbor

Jelena Rozga spojila je klasiku i trendi komade, a našla se tu i torbica za kojom već dugo žude baš sve zaljubljenice u modu

15.02.2022 u 15:26

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga prisustvovala je zagrebačkoj promociji novog albuma Saše Matića 'Dva života', a tom prilikom je pokazala još jedan upečatljiv stajling nastao spojem klasike i vrlo trendi komada, a na našla se tu i torbica za kojom žude baš sve zaljubljenice u modu

Jelena Rozga svojim modnim kreacijama uvijek plijeni pozornost. Poznato je da, kada je moda u pitanju, ne suzdržava se od eksperimentiranja i poigravanja različitim krojevima i stilovima. Splitska 44-godišnja pjevačica jako dobro zna što joj pristaje, a redom bira modne komade koji ističu njezinu vitku figuru i naglašavaju eleganciju i ženstvenost.

Plavokosa Splićanka već neko vrijeme je na popisu najbolje odjevenih Hrvatica, a ni ovoga puta, povodom promociji novog albuma Saše Matića 'Dva života' gdje je sa pjevačem otpjevala i duet, nije razočarala. Umjesto uskih i elegantnih haljina, u kakvima je često znamo viđati, Jelena je ovog puta posegnula za kombinacijom vječne klasike i upečatljivih trendova.

  • +6
Promocija novog albuma Saše Matića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Crne skinny traperice visokog struka kombinirala je s uvijek trendi bijelom košuljom s potpisom Alexandera Wanga, a da stajling ne bude dosadan i previše klasičan pobrinuo se upečatljiv kroj košulje – oversized model asimetričnog kopčanja s dužim i kraćim dijelovima i naborima kreirao je doista zanimljiv detalj. Naime, upravo su košulje jedan od must have komada ove sezone, a Jelena je pronašla model koji joj sjajno pristaje.

Modnu kombinaciju upotpunila je malom zelenom torbicom, modnim 'bombončićem' koji je posljednjih mjeseci bio na listi želja gotovo svih zaljubljenica u modu. Bottega Veneta torbica u prepoznatljivoj i vrlo upečatljivoj zelenoj boji i prepoznatljivog izgleda bila je vrlo efektan dodatak, baš kao i crne lakirane salonke s istaknutim špicom u metalik boji s potpisom Saint Laurenta. Torbica talijanskog brenda posljednjih godina bilježi nevjerojatnu popularnost, no mnogima je zapreka njezina cijena koja iznosi 1050 eura (oko 7800 kuna) za najmanji model.