ženstveno i šik

Jelena Rozga plijeni pažnju u još jednoj kreaciji s printom koji je uvijek u trendu, a ne izlazi ni iz ovih čizama

24.11.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Tijekom pandemije nismo je previše viđali u javnosti za razliku od njezinih ostalih kolegica, uglavnom je to bilo na društvenim mrežama. Ondje rado i gotovo svakodnevno voli pokazivati svoje modne kombinacije. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica uvijek bira klasične, odmjerene i otmjene komade

Slavna splitska pjevačica pojavila se nedavno na premijeri filma 'Deset u pola' na 19. Zagreb Film Festivalu. Ondje je uskočila u visoke smeđe čizme koje su joj ove sezone očito omiljeni modni komad. Sad ih je isfurala na kreaciju s leopard uzorkom.

Pjevačica dobro zna da taj print nikada ne izlazi iz mode - svake sezone on osvaja modni svijet. Ona u svom ormaru ima nekoliko takvih 'komada' s bezvremenskim uzorkom. Među njima su i bluza i maksi haljinu opuštenog kroja sa puf rukavima koju je nosila ranije ovog mjeseca.

Inače, Jelena već ima dogovorenu gažu za novogodišnji doček, a u najluđoj noći u godini pjevat će u Novom Sadu. Proteklog ljeta povezivalo ju se sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom, no ona je te glasine porekla kada je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna.

  • +5
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Na nedavnoj premijeri se družila s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je, sudeći prema prizoru s fotografije, uživao u društvu zgodne pjevačice.