voli pozirati

Jelena Rozga doslovno sjaji, a Nina Badrić je pita: 'Gdje ćeš ti?'

16.09.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Teško je zateći Jelenu Rozgu da nije lijepo uređena - pjevačica jednostavno zna. Nerijetko uveseljava pratitelje na Instagramu fotografijama svojih modnih kombinacija, a nedavno ih je oduševila u nešto ležernijoj varijanti, prizorima snimljenim pored mora. Sada se vratila koncertima i svojim svečanim, ženstvenim kombinacijama koje ostavljaju bez daha

Jelena Rozga često dobiva komplimente za svoje modne kombinacije, a često je to itekako i zasluženo. U posljednje vrijeme voli hajine sa šljokicama. Vidjeli smo je u kratkoj crnoj te crnoj dugoj brenda eNVy room, a sada se pokazala u još jednoj sjajnoj brenda Rotate koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru dok je pozirala nakon jednog od svojih zadnjih nastupa.

Elegantnu kombinaciju podigla je s crnim YSL sandalama otvorenih prstiju na visoku potpeticu i s tankim remenčićima koje su ukrašene svilenom ružom u kojima smo je ranije viđali. Izdanje se sjajno uklopilo sa srebrnim naušnicama, a svidjelo se brojnim obožavateljima kao i Jeleninoj kolegici Nini Badrić koja je fotografiju komentirala sa 'Gdje ćeš ti?'. Pjevačice redovito jedna drugoj komentiraju objave.

Inače, Jelena Rozga ove godine obilježava 25 godina karijere, a u kolovozu je proslavila 44. rođendan. Nedavno su je povezivali s 36-godišnjim chefom Ivanom Pažaninom s kojim se navodno povezala u vrijeme pandemije, no nedavno je izjavila da je solo i otkrila koje karakterne osobine treba imati muškarac koji želi osvojiti njezino srce, a to su 'odanost, povjerenje i vjera'.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX