uspješna i sretna

Jelena Rozga: 'Ponosim se mnogim trenutcima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvijek moram ustati'

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 30.08.2021 18:18
  • Objavljeno 30.08.2021 u 18:19
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

Splitska pjevačica jedno je od najprepoznatljivijih imena hrvatske javne scene, ali i šire. Nedavno je proslavila 44. rođendan,a ove godine obilježava 25 godina karijere. Otkrila je u čemu je tajna kvalitetnog i respektabilnog dugogodišnjeg 'plivanja' u glazbenim vodama, što joj je sačuvalo psihu u pandemijskim mjesecima, a progovorila je i o ljubavi

Ljeto je, Jelena Rozga provela radno, ali kaže da ne može reći i da ne uživa. 'Dovoljno je što je ljeto, što mogu odjenuti neku laganu haljinu i izaći s prijateljima na friški zrak prošetati ili na ručak, večeru… iako većinu vremena provodim radno i na nastupima, doista sam puna pozitivne energije', izjavila je za Azru.

Za očuvanje psihe tijekom prošle godine puno su joj, kaže pomogli Instagram live nastupi. 'Doista je bilo divno imati makar takav ‘dodir’ s publikom tih dana', tvrdi pjevačica. Progovorila je o tajni svog uspjeha. 'Prije svega, mislim da je kvaliteta pjesama ta koja održava pjevače na određenoj visini. Kvalitetne note i tekst imaju tendenciju da traju desecima godinama, zato ne pratim uvijek slijepo trend, već se trudim da moje pjesme ostave nekog traga i budućim generacijama. Srce mi bude prepuno kada vidim dječicu u publici da pjevaju moje pjesme koje su izašle prije 15 i više godina. To je zahvaljujući roditeljima koji te pjesme vole i žele ih prenijeti i sljedećoj generaciji, i za to im veliko hvala', poručila je Jelena.

'Ponosim se mnogim trenutcima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvijek moram ustati. Kasnije sam to naučila da primjenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam napravila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija', izjavila je. Kad je riječ o odijevanju, smatra da se trend može pratiti ili ne, ali da je poanta izgraditi osobni stil naspram svog senzibiliteta.

  • +2

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Volim se dobro osjećati u onome što nosim i odjeću dijelim na scensku i privatnu, casual. Ali u obje varijante to moram biti ja. Ono što nikad ne isključujem je doza klasike i udobnosti, kvalitetni komadi i doista sam zaljubljenik u modu', poručila je. Na pitanje što je prava ljubav za nju kaže da su to odanost, povjerenje i vjera. Priznala je da je često nasmijana te da se veselim raznim sitnicama i smijem se široko i iz srca, a da je uvijek rasplače nepravda. Ima i savjet kako ostati pozitivan u ovakvom vremenu.

'Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svijet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi', naglasila je pjevačica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!