IVANA KOVAČ:

Jelena Rozga je prelijepa sa i bez gaćica

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.04.2011 02:22
  • Objavljeno 01.04.2011 u 16:17
Jelena Rozga, Jole i Dalibor Petko 01

Jelena Rozga, Jole i Dalibor Petko 01

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Jelena Rozga sinoć je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'na Narodnom radiju uživo odsvirala dvosatni koncert. Uoči željno iščekivanog zagrebačkog koncerta u Ciboni 15.04. u sklopu hit turneje 'Bižuterija' prelijepa Jelena nije mogla ne svratiti do Petka i još jednom dokazati zašto je njena glazba toliko popularna
tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Sinoć na 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju Jelena Rozga uživo je odsvirala dvosatni koncert. Uoči željno iščekivanog zagrebačkog koncerta u Ciboni 15.04. u sklopu hit turneje 'Bižuterija' prelijepa Jelena nije mogla ne svratiti do Petka i još jednom dokazati zašto je njena glazba toliko popularna.

'Jedva čekam prvi veliki samostalni koncert u Zagreb. Puno smo se pripremali i sve je spremno, samo čekamo da dođe taj dan' rekla je Jelena i slušatelje Narodnog počastila hitovima 'Karantena', 'Svega im al' bi još', 'Rodit ću ti ćer i sina'.

U Ciboni će joj se pridružiti i Jole, koji ju je sinoć iznenadio dolaskom u studiju. Dugogodišnje prijateljstvo ovo dvoje pjevača rezultiralo je i njihovim duetom, a sinoć su zajedno otpjevali Jelenin hit 'Ostavit ću svitlo'.

Zajednički menadžer dvoje pjevača Pero Kozomara otkrio je sinoć u showu i neke slatke tajne o Jeleni i Joli dosad nepoznate hrvatskoj javnosti. S Jolom naime uvijek mora ići na grah s kobasicama, a zanimljivo je i da pjevač kupuje sve dnevne novine u Hrvatskoj.

Jole je otkrio i put do Jeleninog srca. Nju naime uvijek razveseli hladni cappucino u limenci i bananko.

'To su moja dva anđela i ne bi ih mijenjao nizašto na svitu', rekao je raznježeni Kozomara ujedno ekskluzivno otkrivši datum Rozginog velikog koncerta u Rijeci, 27.05.

Drugo iznenađenje bio je dolazak njene prijateljice Ivane Kovač, koja ju je svojedobno naslijedila u grupi Magazin. Petko je pokušao rekonstruirati događaje sa zadnjeg Splitskog festivala kada je Jelena skinula gaćice ne bi li uklonila njihove obrise na uskoj haljini.

'To me ona nagovorila', smijala se Rozga dok je Ivana kroz smijeh komentirala da ne zna o čem pričaju i da je Jelena 'prelijepa sa ili bez gaćica'.

Kovačica je Rozgi ispekla takozvane proročanske krafne, u kojima je bila skrivena poruka koja je glasila: 'Održala si prekrasan koncert u Spaladiumu, ubrzo ćeš još jedan u ispunjenoj Ciboni. Vrijeme je da počneš razmišljati o drugoj Areni. Tvoj je put započeo, on je ispravan i dugotrajan. Nitko te ne može zaustaviti'. Rozgu su ove riječi drage prijateljice ganule do suza.

O Rozgi su sinoć govorili i Tonči i Vjekoslava Huljić, Lepa Smoje, ELFSi i brojni drugi, a Glazbeni show Dalibora Petka sinoć je u dobrom raspoloženju proslavio i 10 000 'lajk', na službenoj facebook stranici.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!