ISKRENO O MODI

Jelena Rozga: 'Cijena mi ništa ne predstavlja. Ako mi se svidi komad od 50 kuna, kupit ću ga'

15.10.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Muzej za umjetnost i obrt na jednu je večer bio središte modnih zbivanja zahvaljujući našem uspješnom modnom dvojcu eNVy room koji je predstavio kolekciju za aktualnu jesen/zimu. Veliku rođendansku reviju nije propustila ni Jelena Rozga, a koja s dizajnerima Vjekom Franetovićem i Nikicom Ivančevićem surađuje dug niz godina

Jelena Rozga prošla je dug i trnovit uspon na modni tron. Otkako surađuje s modnim dvojcem eNVy room, lijepa pjevačica ne prestaje nizati pohvale na račun stajlinga. Iako joj se tu i tamo potkrade pokoja greškica, tportalov modni kritičar Fashion Guru Rozgu je posljednjih godina pohvalio u više navrata, izdvojivši je kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica proteklog ljeta.

Na velikoj modnoj reviji eNVY rooma, kojom je dvojac proslavio 15. rođendan svog brenda, Rozga je zablistala od glave do pete odjevena u komade iz najnovije kolekcije za jesen/zimu, otkrivši nam kako se zaljubila u bluzu s detaljem puf rukava, koje obožava.

'Jako volim puf rukave i obožavam to što su ove godine u modi, a moram priznati da mi se, kada su aktualni trendovi u pitanju, sviđaju i četvrtaste cipele te glomazne tenisice. To mi je jako cool', rekla je za tportal Jelena Rozga, dodajući kako ipak postoji jedan trend u kojem se nikako ne vidi.

'Još uvijek ne nosim baggy traperice, koje su sada popularne. Volim traperice koje su uskog i visokog kroja, iako mi zbog toga kažu da sam dosadna', rekla je pjevačica.

glamurozna izdanja

Poznate Hrvatice ukrale pozornost na slavljeničkoj reviji dvojca eNVy room

Pogledaj galeriju

'Obožavam jeans i uglavnom kupujem traperice u svim nijansama sive boje. Inače mi je siva boja najdraža. I jako volim tenisice. Sad su mi super ove glomazne, 'ružne' tenisice', priznaje Rozga, a u zadnje vrijeme često je viđamo u kreacijama skandinavskih brendova.

'Jako volim Baum und Pferdgarten, Ganni i Rotate. To su brendovi u kojima sam se stvarno pronašla', otkrila je Jelena i dodala kako odjeća koju kupuje ne mora nužno biti dizajnerska. U svoje stajlinge rado uklopi i pristupačne high street komade koje si može priuštiti većina žena.

'Ništa mi ne predstavlja cijena. Jako puno nosim high street komade. Ako mi se svidi komad od 50 kuna, kupit ću ga', priznaje pjevačica.

Iako obožava ljeto, tijekom kojeg svake godine obavezno otputuje u voljenu Grčku, pjevačica priznaje kako je jedva dočekala malo hladnije dane.

'Ja sam dite lita, rodila sam se u osmom mjesecu, ali moram priznati da su mi sad već pomalo nedostajali kaputi. Ipak, hladnoće mi je dovoljno mjesec dana i onda opet prizivam lito', rekla je Rozga, a zbog jake alergijske reakcije tijekom cijele godine, posebno tijekom ljeta, drži se podalje od sunca i izbjegava sunčanje.

'Jako mi je bitna njega kože. Imam malo make upa u svojoj kozmetičkoj torbici, ali zato krema imam svih vrsta. Također već osam godina odlazim na tretmane. Jako pazim na kožu jer je svijetla i jer sam alergičar. Već 13 godina uopće ne idem na sunce. Zbog ovo malo sunca što me uhvati, a to je uglavnom na čelu, odmah dobijem neke crvene točkice. Poludim na to!' otkrila je Splićanka.