DOTJERANA TRUDNICA

Jelena Đoković i u trudnoći je poput prave trendseterice

19.04.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Jelena Đoković otkrila je trudnički trbuščić u jednostavnom ženstvenom stajlingu u kojem je bodrila supruga, tenisača Novaka Đokovića, s kojim očekuje drugo dijete. Uvijek nasmijana Jelena, koja obično radije odabire sportske kombinacije, ovoga puta izgledala je poput prave trendseterice te se čini da joj trudnoća itekako godi

Jelena Đoković otputovala je u Monaco kako bi supruga Novaka Đokovića podržala na teniskom turniru Monte Carlo Rolex Masters. 30-godišnja Jelena pratila je meč s tribina i navijala za Novaka, s kojim nakon sina Stefana očekuje drugo dijete.

Iako je već u poodmakloj fazi trudnoće, lijepa Jelena odlično izgleda. Uvijek vedra i dobro raspoložena Beograđanka odmakla se od svog uobičajenog izdanja koje uglavnom uključuje klasične majice kratkih rukava, trenirke i džempere, no ipak je ostala dosljedna svom casual stilu.

Queen 🌞🔥🔥🔥🔥💝💝💝💝💝 she Is So Beautiful #novakdjokovic #jelenadjokovic #jelenaristic #jelenadjokovicndf #novak #novakdjokovic #pregnant #pregnantfashion

Objavu dijeli 🌼🅙🅔🅛🅔🅝🅐 🅓🅙🅞🅚🅞🅥🅘🅒 🌼 (@jelenadjokovicfan)

Iako Jelena ostavlja dojam kao da se pretjerano ne trudi oko odabira svakodnevnih outfita te njeguje prirodan izgled bez puno make upa, moramo priznati da je ovoga puta uspjela u svojoj jednostavnosti.

Za bodrenje s tribina odjenula je dugačku predimenzioniranu bež vestu, ispod koje se ocrtavao trudnički trbuščić, te crne guste čarape koje je uskladila s gležnjačama na petu i velikim šeširom, a koji je stajlingu dao damski štih. Kao ljubiteljica jednostavnog looka, Jelena ni ovoga puta nije pretjerivala s nakitom te je odabrala dugačku zlatnu ogrlicu s cvjetićima.

  • +3
Jelena Đoković na teniskom turniru u Monte Carlu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako preferira sportski stil te nije od onih dama koje su skockane od 0 do 24, za posebne prigode uvijek izgleda dotjerano od glave do pete. Povodom humanitarne večere Zaklade Novak Đoković, koja je u rujnu prošle godine održana u Milanu, Jelena je ostala upamćena po šljokičastoj Armanijevoj haljini, o kojoj su se raspisali svi mediji.