PORUKA SVIJETU

Što fotografijom žele poručiti Jelena i Novak Đoković?

08.09.2016 u 07:08

Bionic
Reading

Unatoč mnogobrojnim medijskim napisima kako je njihov brak u krizi, Jelena i Novak Đoković uživaju u dragocjenim trenucima sa svojim 22-mjesečnim sinom Stefanom, kojeg od malih nogu uče životnim vrijednostima. Objavivši fotografiju na Instagramu, na kojoj tročlana obitelj grli veliko stablo, poslali su snažnu poruku i svima dali do znanja do čega im je stalo

I dok Novak Đoković osvaja teniske turnire diljem svijeta, njegova supruga Jelena posvećena je ekologiji i zaštiti okoliša na svjetskoj razini. Koliko im je priroda važna, obitelj Đoković je pokazala i fotografijom na Instagramu, na kojoj Jelena i Novak sa 22-mjesečnim sinom Stefanom grle veliko stablo.

Uz fotografiju je Jelena Đoković stavila hashtag#familytradition (op.a. #obiteljska tradicija). Inače, treehuggersi su već dobro poznati u svijetu te se grljenjem stabala pokušavaju približiti prirodi i dati do znanja svijetu da su i biljke živa bića te kako trebamo učiniti sve što je u našoj moći da se spriječi njihovo uništavanje.

Ovom fotografijom, osim što su dali tenisačevim obožavateljima do znanja da paze na prirodu, pokazali su kako posljednji napisi o tome da je brak Jelene i Novaka na klimavim nogama nisu istiniti. Naime, u posljednje vrijeme sve su postala glasnija šaputanja da Đoković nije vjeran svojoj supruzi te kako su razlog njegovog neuspjeha na ovogodišnjem Wimbledonu upravo trzavice u braku.

'Na Wimbledonu se nije radilo o fizičkom problemu, nije kriva ozljeda. Riječ je o nečemu kroz što sam privatno prolazio. Svi mi imamo privatne probleme i suočavamo se s različitim životnim izazovima. To su stvari s kojima se moramo susresti i koje moramo prevladati kako bismo napredovali kao ljudska bića. To smo riješili. Život ide dalje', izjavio je Novak Đoković za dailyrecord.co.uk, a o čemu je krajem kolovoza pisao i tportal

Društvene mreže, ali i mediji počeli su brujati o tome kako je slavni tenisač prevario svoju suprugu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, a posljedica toga bila je Jelenina inicijativa da odvoji njihove bankovne račune.

There are lot of things to explore out there in this world, buddy. Stay curious! ??

Fotografiju objavljuje Novak Djokovic (@djokernole)

Hahaha, I love her excitement here ?? PS. We were in about to meet @enriqueiglesias ?????? #lastnight

Fotografiju objavljuje Novak Djokovic (@djokernole)

Jelena i Novak Đoković navodno proživljavaju bračnu krizu

Bilo krize u njihovom braku ili ne, oboje se trude da njihov 22-mjesečni sin Stefan ne osjeti ništa te da ga obasipaju ljubavlju i pažnjom, a sam Đoković na svom je Twitteru objavio fotografiju na kojoj četvorica muškaraca, među kojima je i on, na profesionalnom stolu masiraju malenog Stefana dok on na velikom ekranu prati teniski meč.

'Život je dobar', napisao je Novak Đoković na svom profiluna Twitteru

In case you were wondering why all these trees.... #familytradition #treehuggers

Fotografiju objavljuje Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Obitelj Đoković: Novak, Jelena i Stefan grle veliko stablo