MODA NA TENISKOM TERENU

Elegantna Jelena Đoković poput Kate Middleton

08.09.2016 u 20:43

Bionic
Reading

Čak i ako su točna nagađanja da Jelena i Novak Đoković imaju bračnih problema, prelijepa supruga srpskog tenisača to nije ni s čime pokazala bodreći ga na US Openu - štoviše, imala je velik osmijeh

Jelena Đoković uvijek je elegantna, bilo da nosi poderane trendi traperice, bilo haljine kakve je odabrala za dolazak na US Open. Dok je njezin suprug igrao, lijepa Jelena uspjela je u gledalištu porazgovarati s velikim zvijezdama kao što su Ben Stiller i Hugh Jackman. U dva dolaska supruga slavnog tenisača odabrala je dvije upečatljive haljine koje su idealne za takvu vrstu događanja.


Baš kao što su Pippa i Kate Middleton plijenile pažnju odlično odabranim haljinama tijekom održavanja Wimbeldona, Jelena je svojim stylingom uspješno parirala bilo kojoj dami na US Openu.

Exact. Erdem Maia Floral Print Cotton Blend Piqué Dress. £670. #jelenadjokovic #novakdjokovic #jelenadjokovicstyle #usopen2016 #fashion

Fotografiju objavljuje The Style Of Jelena Djokovic (@jelenadjokovicstyle)

Erdemova cvjetna haljina imena Maja bila je jednako lijepa, kao i prethodna s potpisom Petera Pilotta. Obje haljine upečatljive su zahvaljujući lijepom printu, ali i odličnom kroju koji laska svakoj ženi. Dok je haljina Maja brenda Erdem imala naglašeni struk rezom i pasicom, kreacija Petera Pilotta više je ravnog kroja, ali posebna zbog igre bojama u geometrijskim oblicima. Jasno je da zgodna Jelena može odjenuti što god poželi, ali također se vidi da rado bira krpice u kojima će biti zapažena kao zaljubljenica u modu.

 

The Duchess of Cambridge watching the men’s final at Wimbledon, July 10th 2016.

Fotografiju objavljuje Kate Middleton (@katemiddletonphotos)