SVE JE IZNENADILA

Zašto svi govore o haljini Jelene Đoković?

22.09.2016 u 13:48

Bionic
Reading

Prelijepa supruga tenisača Novaka Đokovića, Jelena, blistala je na humanitarnoj večeri u Milanu, koju je zgodni par organizirao u ime svoje zaklade

Na humanitarnoj večeri zaklade 'Novak Đoković' održanoj u Milanu Jelena Đoković definitivno je zasjenila svoga supruga odličnim stylingom i pokazala duge i vitke noge. Jelena je blistala u haljini Giorgija Armanija iz kolekcije za proljeće/ljeto 2016., a kako je slavni dizajner bio sponzor gala događanja, ne čudi to da je odabrala baš njegovu kreaciju.

Novak Đoković bio je također elegantan u svečanom odijelu, ali Jelena je ipak bila u centru pažnje s besprijekornom haljinom, raspuštenom plavom kosom i izazovnim srebrnim štiklama.

Odlično je odabrala kreaciju za crveni tepih i tako veliko događanje, a usput pokazala svoju drugu, izazovniju stranu. Supruga uspješnog tenisača inače bira manje upečatljive outfite, a kako se za crveni tepih odlučila za mini kreaciju umjesto duge večernje haljine, bilo je to pravo osvježenje.

?????? #NDFgala #JelenaDjokovic #NovakDjokovic #giorgioarmani #milano

Fotografiju objavljuje Jelena Djokovic Fan Club (@jelenadjokovicfanclub)


Luksuzni događaj održan je u raskošnom dvorcu Sforza, a prestižnu večeru nisu propustila ni mnogobrojna slavna imena, poput urednice Voguea Anne Wintour, Michelle Hunziker, Georgije Fowler i tenisačice Serene Williams.


Oko 400 gostiju sudjelovalo je u humanitarnom događanju srpskog tenisača, a cilj zaklade je omogućiti obrazovanje i kvalitetnije uvjete života djeci koja to nemaju.


Tijekom luksuzne večere održana je aukcija, a jedna od zanimljivih ponuda bila je i Jelenina haljina, dok je primjerice Serena Williams sudjelovala tako što je darovala teniski meč onome tko je ponudio najviše.