VLATKA POKOS

'Jedva sam dočekala prošetati šubaru'

07.01.2010 u 12:20

Bionic
Reading

Bijela jaknica Prada Sport, šubara od pravog krzna Bally, kožne rukavice, tip-top frizura i diskretna šminka, Vlatku Pokos su još jednom bacili u središte pozornosti – ovaj put na Sljemenu gdje je, iz VIP lože, pratila utrku skijaških legendi

Mila Horvat

'Skakutanje, plesanje i navijanje na Snježnoj kraljici bilo je idealna prilika da napokon uz Pradinu jaknicu, kupljenu u Zagrebu, iskombiniram i ovu jednako snježno bijelu šubaru Bally koju sam kupila još lani u Münchenu. Obožavam je, no nemam priliku često je nositi', povjerila je za tportal.hr Vlatka Pokos.

Na pitanje je li riječ o pravom ili umjetnom krznu, bila je kratka i jasna: 'Znam da me mnogi proganjaju zbog moje ljubavi prema krznu, ali se nikakav lažnjak ne može usporediti s pravim.' I da, bilo je puno pravog krzna na Sljemenu!

U loži si je Vlatka u ugodnom društvu priuštila i malo šampanjca, a organizacijom i provodom bila je toliko zadovoljna da joj ni u jednom trenutku nije bilo hladno.

Vlatka se ovih dana sprema na skijanje u Austriju, a za svoj rođendan, koji je u ožujku, poželjela je napokon završiti snimanje albuma.

Na Sljemenu je u smislu mode i ljepote, blistala i Mila Horvat, čiju je jaknu također krasilo uočljivo krzno.