SVEČANI BAL

Švedske princeze sve su očarale u glamuroznim toaletama

11.12.2019 u 12:51

Bionic
Reading

Sinoć je u štokholmskom The Concert Hallu održan svečani bal povodom dodjele Nobelovih nagrada kojoj je nazočila i švedska kraljevska obitelj koja je odala počast laureatima. Kralju Carlu XVI Gustafu i kraljici Silviji od Švedske na svečanosti su se pridružila i njihova djeca, krunska princeza Victoria, najmlađa od djece princeza Madeleine i princ Carl Philip koji je stigao zajedno sa svojom suprugom, princezom Sofijom

Na svečanoj proslavi u čast Nobelovcima pažnju su ukrale švedske kraljevske dame. Sve oči bile su uprte u krunsku princezu Victoriju, princezu Madeleine i princezu Sofiju koje su po stepenicama u dvoranu dopratili ovogodišnji laureati.

Lijepe princeze dale su sve od sebe da zablistaju punim sjajem, a svojim glamuroznim toaletama na trenutak su nas vratile u neka prošla vremena.

Najstarija kćer švedskog kraljevskog para, princeza Victoria, jedina prijestolonasljednica na svijetu i prva u povijesti koja drži tu poziciju, na svečani bal stigla je sa suprugom Danielom Westlingom, a za ovu je prigodu odjenula senzacionalnu haljinu u crno-bijeloj kombinaciji s potpisom libanonskog dizajnera Elieja Saaba, koju je začinila svečanom bijelom lentom ukrašenom prigodnim broševima, crnom 'clutch' torbicom s cirkonima, elegantnom ogrlicom i dijamantnom tiarom iz obiteljske kolekcije.

  • +12
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Robert Eklund / Stella Pictures - daily / Profimedia

42-godišnja krunska princeza je zahvaljujući odabiru ove upečatljive toalete bila uvjerljiva pobjednica večeri, no ni njezina mlađa sestra i šogorica nisu zaostajale.

Princeza Madeleine okretala je glave u jednako efektnoj pink haljini bez rukava i ravno rezanog dekoltea s volunoznim stražnjim dijelom, koja nosi potpis dizajnera Angela Sancheza. Dodatan 'wow' efekt osigurala je i impresivna Aquamarine Kokoshnik tiara.

Supruga princa Carla Philipa, 35-godišnja princeza Sofia odlučila se za trendi tirkiznu haljinu užeg sirena kroja i spuštenih puf rukava s potpisom švedske dizajnerice Selam Fessahaye, a stajling je zaokružila bijelom Bottega Veneta clutch torbicom i dijamantnom tiarom koju je nosila na svom vjenčanju, a koju je za ovu prigodu dala ukrasiti s tirkizima kako bi se slagali uz haljinu.