DJEČJEG ŠARMA

Jedini kaput koji će vam trebati ove zime: Kao stvoren za plave traperice

15.11.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Uz klasične kapute koji uspješno odolijevaju aktualnim trendovima, pojedini modeli koji se još uvijek ne mogu pohvaliti titulom modnog klasika već nekoliko sezona uspijevaju preživjeti na modnoj sceni

Protekle zimske sezone svjedočili smo ogromnoj popularnosti takozvanih teddy kaputa, a njihov trendovski status i dalje ne blijedi.

  • +14
Najpoželjniji kaputi sezone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ugodan oku te neodoljivo mekan i topao, teddy kaput je vrlo brzo postao must have komad u ormarima trendseterica diljem svijeta, a ove sezone, kao nikad prije, može se pronaći u raznim bojama, krojevima i dužinama, s kopčanjem na dugmiće, patentnim zatvaračem ili na vezanje poput ogrtača.

  • +43
Teddy kaputi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovaj kaput dječjeg šarma, ako je suditi prema brojnim stajlinzima slavnih trendseterica, idealan je u kombinaciji s trapericama ravnih nogavica i jednostavnim džemperom, a ovu formulu odobravaju i brojni modni eksperti.

  • +7
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +7
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za veliku popularnost teddy kaputa mnogi nalaze krivca u talijanskoj kući Max Mara koja je protekle zimske sezone svijetu predstavila mnoštvo verzija koje izgledom neodoljivo asociraju na izvorne modele nastale 80-ih godina.