RYAN REYNOLDS

Jedan od najpoželjnih glumaca u Hollywoodu otkrio što misli o starenju

15.02.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Ryan Reynolds, 42-godišnji glumac koji se proslavio ulogama u filmovima 'Deadpool', 'Živ zakopan' ili 'Dozvola za brak', smatra kako se ne treba opterećivati starenjem

Markantni Kanađanin koji je u braku s ljubimicom modnog svijeta, glumicom Blake Lively, u nedavnom je intervjuu otkrio kako na starenje gleda na proces koji se ne može izbjeći.

  • +8
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljudi su danas izloženi ogromnom pritisku u mnogim segmentima života. Smatram kako trebamo prihvatiti starenje kao neizbježan proces. Zato nisam nikad tužan kad mi je rođendan. Svi bismo voljeli dočekati starost jednog dana stoga trebamo uživati dok ne dođemo do tog cilja. Smatram kako je seksi prihvatiti starenje nego se boriti protiv toga', rekao je Ryan koji s Blake ima dvije kćeri James (4) i Ines (2).

  • +14
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ispričao je i kako i on kao mnogi roditelji male djece, spavanje smatra svojevrsnom privilegijom.

'Kad ne radim ili imam slobodan dan, pokušavam spavati u isto vrijeme kad i kćerkice', kaže glumac koji je glavna zvijezda nove kampanje za muški parfem Armani Code.

Kad je pak riječ o njezi kože, iako je suprug uvijek dotjerane Blake, Ryan nema neku posebnu rutinu njege.

'Kad je jako hladno, uzmem bilo koju kremu koju moja supruga koristi i nanesem na lice. Nemam pojma o čemu se radilo, ali mislim da je pisalo na bočici da je hidratantna krema', rekao je simpatični glumac koji se s Blake Lively upoznao na setu filma 'Green Lantern'.

Ne opeterećuje se previše niti s kosom pa koristi preparate koji mu se nađu pod rukom, a bradu skraćuje kad počne izgledati kao da je u kolibi na osami proveo tri mjeseca, našalio se Ryan.