PLIJENI IZGLEDOM

Blake Lively u Chanelu od glave do pete izgleda kao milijun dolara

06.12.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively zaustavljala je poglede na modnoj reviji Chanel Metiers D'Art 2018/19 u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Slavna tračerica zablistala je u Chanelu od glave do pete i još jednom potvrdila titulu modne ikone

Francuska modna kuća Chanel održala je u njujorškom Muzeju umjetnosti Metropolitan modnu reviju Métiers d’Art/Pre-Fall 2018/19 na kojoj su se okupile brojne slavne zvijezde iz svijeta show biznisa, a najveću pažnju svojim je pojavljivanjem izazvala zvijezda teen serije 'Tračerica' Blake Lively.

31-godišnja ljepotica, koja trenutno promovira svoj novi detektivsko-pustolovni film 'The Rhythm Section' koji se u kinima očekuje u veljači 2019., plijenila je pažnju dok je silazila stepenicama Metropolitana odjevena od glave do pete u komade s potpisom Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel.

  • +4
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna glumica izgledala je kao milijun dolara u statement srebrnoj šljokičastoj haljini mini kroja, koju je uskladila sa satenskom bijelom crop košuljom, bijelim remenom u struku i seksi bijelim čizmama do iznad koljena ukrašenima zakovicama i šljokicama.

Koliko je njezin stil postao imperativ u modnom svijetu potvrđuje i činjenica da sa slavnom ljepoticom priželjkuju raditi svi redom vodeći dizajneri, a o glumičinom besprijekornom modnom izričaju progovorila je nedavno i Julia Roberts koja je izjavila kako 'sanja o tome da je predivna i stajliš poput Blake Lively'.

  • +48
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Auto