NOVOGODIŠNJE IZDANJE

Jedan krivi pokret dijelio ju je od modne katastrofe

02.01.2018 u 12:27

Bionic
Reading

'It' djevojka današnjice Bella Hadid pobrinula se da svi govore o njoj zahvaljujući odabiru provokativnog topa uoči velike novogodišnje zabave u organizaciji komičara Davea Chapellea

U društvu holivudskih zvijezda slavna Bella Hadid zabavljala se na glamuroznom partyju, a tim povodom osvanula je u crnoj kombinaciji stvorenoj od hlača širokog kroja i korzetnog topa koji joj je uspio zadati probleme.

Da se odlično zabavila, Bella je dokazala dežurnim paparazzima pri izlasku iz noćnog kluba omogućivši im pogled na poprsje u satenskom topu koji se uspio podići, a od modne katastrofe uspjele su ju spasiti ukrasne kopče smještene po sredini izazovnog odjevnog komada.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Provokativno izdanje stilizirala je frizurom visokog konjskog repa i nakitom u znaku naušnica ringova i srebrne ogrlice choker, dok se po pitanju obuće odlučila za štikle prozirnih detalja.  

Iako se šuškalo da je vezu s r&b zvijezdom The Weekndom odlučila obnoviti, najluđu noć u godini provela je u društvu pjevača Faija Khadre koji je punio medijske stupce nagađanjima o vezi s Bellinom bliskom prijateljicom i kolegicom s modnih pista Kendall Jenner, koja se pojavila na istoj novogodišnjoj zabavi u zapadnom Hollywoodu.

La Familia x Vintage Doves

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)