TRANSFORMIRAO SE

Je li to kriza srednjih godina? Štreberske kombinacije Jeffa Bezosa zauvijek su nestale, a sad podiže obrve dvojbenim modnim izborima

17.01.2022 u 14:57

Bionic
Reading

Jeff Bezos, drugi najbogatiji čovjek na svijetu, prije nego se razveo do dugogodišnje supruge MacKenzie Scott nije se pretjerano zamarao modom te je njegovao neopterećen modni stil

Neprimjetan casual stil i klasična odijela za svečane prigode - tako bismo mogli najbolje opisati stil Jeffa Bezosa, osnivača Amazona.

Ipak, otkako se razveo od MacKenzie Scott, Bezos se ne odvaja od zaručnice Lauren Sanchez, a mnogi su primijetili i transformaciju njegovog modnog stila na koji je vjerojatno utjecala upravo nova odabranica.

Otkako je ova tamnokosa zavodnica, koja voli upečatljive modne kombinacije što slave obline, ušetala u poduzetnikov život, sve se promijenilo iz temelja, pa i njegov izgled.

  • +3
Jeff Bezos s bivšom suprugom MacKenzie Scott Izvor: Profimedia / Autor: Javier Rojas/Pi / Zuma Press / Profimedia

Je li riječ o krizi srednjih godina, nije poznato, no drugi najbogatiji čovjek na svijetu sad nosi ono u čemu smo ga prije teško mogli vidjeti: uske majice, pripijene košulje, mladenačke traperice...

Bezos je očigledno i poradio na mišićnoj masi i sve više nosi odjeću koja to ističe.

BOŽIĆ NA KARIBIMA

[FOTO] Uz nju pazi kako izgleda: Lauren Sanchez istuširala šefa Amazona, no pažnju su privukle njezine obline

Pogledaj galeriju

Mnoge je tako iznenadio pripijenom košuljom boogie printa, nadahnutom stilom 70-ih, koju je nosio na novogodišnjem partiju.

Ovaj disco stajling naglasio je srcolikim sunčanim naočalama i pripijenim bijelim hlačama.

No to nije prvi put da je Bezos izazvao čuđenje svojom odjećom. Sad se već skupio popriličan broj pomalo bizarnih modnih izbora, poput vrištećih printova, svilenih sakoa, pripijenih polo majica, napadnih košulja koje otkrivaju torzo, kratkih hlača...

Inače, Jeff Bezos je postao milijarder 1998., godinu dana nakon što je pokrenuo Amazon kao internetsku trgovinu knjigama i zarađuje nevjerojatnih 140 tisuća dolara u minuti.

Početkom 2019. Jeff i MacKenzie objavili su da se razvode nakon 25 godina braka. Par je vijest o razvodu objavio u zajedničkoj izjavi na Twitteru. 'Nakon dugog razdoblja istraživanja naše ljubavi i privremenog razdvajanja odlučili smo se razvesti i nastaviti naše živote kao prijatelji', stajalo je u objavi, a Jeff je tad ostao i bez 38,3 milijarde dolara koje je dobila MacKenzie, s kojom ima četvero djece.