FASHION GURU

Je li to Kleopatra ili Badrić, pitanje je sada? Haljina je dovoljno efektna, ali sako je mogla sačuvati za neku drugu priliku

  • 31.07.2020 u 10:35

  • Bionic
    Reading

    U Veloj Luci na Korčuli održan je koncert povodom druge godišnjice smrti Olivera Dragojevića, na kojemu su njemu u čast nastupili brojni glazbenici, a među kojima se blještavim izdanjem za pozornicu nesumnjivo isticala Nina Badrić

    Je li to Kleopatra ili Badrić, pitanje je sada. Ne znam, mislim da je to ipak Nina. Na Oliverovoj godišnjici u Veloj Luci Nina je odlučila biti u zlatnom od glave do pete. Takav stajling čak i ne bi bio loš da je imala prebačeni sako kao u dolasku, jer haljina ispod njega sasvim je dovoljno efektna, a sako je mogla sačuvati za neku drugu priliku - možda je mislila da neće biti uskoro druge prilike, ali bit će je.

    • +2
    Nastup Nine Badrić na koncertu posvećenom Oliveru Dragojeviću Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

    Na samom koncertu pod reflektorima i temperaturi od 30 stupnjeva, znam jer i sam ljetujem na predivnoj Korčuli, ona ga je obukla, ne znam zašto. Sve u svemu, to nije umanjilo činjenicu da je Nina bude efektno odjevena, ali siguran sam da će biti još bolje da ta dva komada nosi odvojeno.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.