FASHION GURU

Raspudići su se raspustili i malo opustili: Nino nije uspio ni kravatu svezati, kamoli košulju popraviti, a Marija izgleda kao da joj je malo neugodno

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 22.07.2020 15:09
  • Objavljeno 22.07.2020 u 14:48
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

U novom sazivu Sabora pojavila su se i neka nova lica. Dalija Orešković jedina se svečano sredila i shvatila što to znači biti zastupnica u sabornici. Katarina Peović mogla si je dati malo više truda, a Raspudići su se raspustili i malo opustili te njihovo poziranje izgleda kao ono na lošim fotkama s Facebooka

Čim su prve saborske fotografije ugledale svjetlo dana, shvatili smo da je ovo najčudnovatiji i usudio bih se reći prilično komičan saziv Sabora, a za to je dovoljno pogledati Dreleta ili onog nekog bivšeg svećenika.

Može se skrenuti pogled i na Grbina u trapericama - shvaćam da mu je zbog visine teško naći hlače, ali zato postoji šivanje po mjeri. Zašto bi oni uopće držali do svog radnog mjesta, kada znam da Hrvati ionako rade samo da bi dobili plaću.

Peđa Grbin

Peđa Grbin

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Jedan od onih koji su već upoznati sa Saborom i njegovim odajama je i Bulj, a koji već po običaju na konstituirajuću sjednicu dolazi sa sinjskom kapom.

Miro Bulj

Miro Bulj

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Definitivno najbolju prođu imala je Dalija Orešković - jedina se svečano sredila i shvatila što to znači biti izabran i biti pravi predstavnik u sabornici. Odjenula je lijepu dvobojnu haljinu, napravila frizuru te sparila cipele i torbu.

  • +34
  • +31

Dolazak zastupnika na konstituirajuću sjednicu Sabora

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Njezina saborska kolegica Katarina Peović ipak si je mogla dati malo više truda za prvi saborski dan.

Katarina Peović

Katarina Peović

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Marijana Petir je, eto, opet uspjela ući u Sabor, ali njezina odjeća i dalje je dosadna.

Marijana Petir

Marijana Petir

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Najzanimljiviji par je onaj koji izgleda kao da je došao ravno s neke fešte. Raspudići su se raspustili i malo opustili, Nino nije uspio ni kravatu svezati, a kamoli košulju popraviti, a ona pored njega izgleda kao da joj je malo neugodno. Njihovo poziranje izgleda kao ono na lošim fotkama s Facebooka.

  • +8
  • +5

Bračni par Raspudić u Saboru

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!