FASHION GURU

Raspudići su se raspustili i malo opustili: Nino nije uspio ni kravatu svezati, kamoli košulju popraviti, a Marija izgleda kao da joj je malo neugodno

 • 22.07.2020 u 14:48

 • Bionic
  Reading

  U novom sazivu Sabora pojavila su se i neka nova lica. Dalija Orešković jedina se svečano sredila i shvatila što to znači biti zastupnica u sabornici. Katarina Peović mogla si je dati malo više truda, a Raspudići su se raspustili i malo opustili te njihovo poziranje izgleda kao ono na lošim fotkama s Facebooka

  Čim su prve saborske fotografije ugledale svjetlo dana, shvatili smo da je ovo najčudnovatiji i usudio bih se reći prilično komičan saziv Sabora, a za to je dovoljno pogledati Dreleta ili onog nekog bivšeg svećenika.

  Može se skrenuti pogled i na Grbina u trapericama - shvaćam da mu je zbog visine teško naći hlače, ali zato postoji šivanje po mjeri. Zašto bi oni uopće držali do svog radnog mjesta, kada znam da Hrvati ionako rade samo da bi dobili plaću.

  Jedan od onih koji su već upoznati sa Saborom i njegovim odajama je i Bulj, a koji već po običaju na konstituirajuću sjednicu dolazi sa sinjskom kapom.

  Definitivno najbolju prođu imala je Dalija Orešković - jedina se svečano sredila i shvatila što to znači biti izabran i biti pravi predstavnik u sabornici. Odjenula je lijepu dvobojnu haljinu, napravila frizuru te sparila cipele i torbu.

  • +34
  Dolazak zastupnika na konstituirajuću sjednicu Sabora Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

  Njezina saborska kolegica Katarina Peović ipak si je mogla dati malo više truda za prvi saborski dan.

  Marijana Petir je, eto, opet uspjela ući u Sabor, ali njezina odjeća i dalje je dosadna.

  Najzanimljiviji par je onaj koji izgleda kao da je došao ravno s neke fešte. Raspudići su se raspustili i malo opustili, Nino nije uspio ni kravatu svezati, a kamoli košulju popraviti, a ona pored njega izgleda kao da joj je malo neugodno. Njihovo poziranje izgleda kao ono na lošim fotkama s Facebooka.

  • +8
  Bračni par Raspudić u Saboru Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.