FASHION GURU

Crno-bijelo Indirino ljetno izdanje pun je pogodak, ali zar joj se nisu nožice užegle u tim čizmama?

  • 30.07.2020 u 15:16

  • Bionic
    Reading

    Pjevačica Indira Levak ove je srijede na zagrebačkom Zrinjevcu iskoristila priliku kako bi se obratila javnosti i progovorila o nepovoljnoj situaciji s kojom se posljednjih mjeseci nosi glazbena industrija uslijed pandemije koronavirusa, a njezino izdanje na visokim ljetnim temperaturama nije promaknulo, za kritiku uvijek raspoloženom, Fashion Guruu

    U posljednje vrijeme Indira doživljava renesansu, i neka, zaslužila je sve to zbog staža u nogama odrađenog na pozornicama. Već smo govorili o njezinoj frizuri i stvarno se ne treba ponavljati - malo ju je promijenila i opet se vratila na staro.

    Konferencija za medije Udruge glazbenih menadžera i organizatora Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Vjerojatno joj je to najjednostavnije za održavanje. Crno-bijelo ljetno izdanje pun je pogodak, sve lagano da joj bude što manje vruće i onda na noge stavi čizme. Ok, gležnjače, ali ljeti. Shvaćam da joj je to dalo poseban osobni touch (ne mislim na onaj bivšeg ministra Pavića), ali zar joj se nisu nožice užegle u njima?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.