PRIPREME ZA VELIKI DAN

Je li ovo znak da se Jennifer Aniston zaista udaje?

14.01.2013 u 10:51

Bionic
Reading

Budući da se vjerojatno bliži vjenčanje Jennifer Aniston i Justina Therouxa, scenarist je koncentrirano pratio ponudu na reviji muške kolekcije Calvina Kleina u Milanu. Možda je pronašao inspiraciju za svoje vjenčano odijelo

Elegantan i dotjeran u crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj kravati, Justin Theroux je na muškoj reviji na Tjednu mode u Milanu izgledao kao da bi mogao ravno otići na vlastito vjenčanje i oženiti svoju slavnu zaručnicu. Justin i američka nogometna zvijezda Victor Cruz bili su gosti modne kuće Calvin Klein s čijim su modnim direktorom prije revije jesen/zima 2013. u razgovarali backstageu, piše Mail Online.


Dok je Victor čavrljao s lijepim damama koje su u prvom redu sjedile pokraj njega, Justin je, zasigurno na Jenniferino oduševljenje, zadržao oči na muškim modelima.
Navodno Justin još ima samo nekoliko mjeseci da se odlučili kakvo će odijelo nositi na vjenčanju s Jennifer.

Glumica Jennifer i scenarist i redatelj Justin zaručili su se u kolovozu, kada ju je na proslavi svog rođendana  zaprosio nakon godinu i pol dana veze koja je počela kad su se upoznali na setu filma 'Wanderlust'. Justin je bio u 15-godišnjoj vezi s dizajnericom Heidi Bivens kada se film počeo snimati.

Ljubavni život američke slatkice, prijateljice' Jennifer - i sve njezine nevolje – javna su opsesija. Bila je u vezi s Johnom Mayerom te Vinceom Vaughnom nakon razvoda od Brada Pitta, koji će se uskoro oženiti Angelinom Jolie.

Jen i Justin tijekom božićnih blagdana odmarali su se u Meksiku te provodili u mondenom Cabo San Lucasu s prijateljima Emily Blunt, Johnom Krasinskim, Jimmyjem Kimmelom i njegovom zaručnicom Molly McNearney.