LOŠ MANEVAR

Je li ovo najgore pretjecanje ikad viđeno?

09.04.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Kad je pretjecanje u pitanju, vrijede neka pravila. Npr: ako se vozi desnom stranom - pretječe se lijevim trakom, nikad se ne pretječe kolona, pogotovo ne zdesna po bankini itd.

Ova vozačica iz Myrtle Beacha u SAD-u prekršila je sva poznata pravila o pretejcanju, vjerojatno proširila definiciju ‘presijecanja putanje' i manje-više zaslužila doživotno oduzimanje vozačke dozvole.

Pukim slučajem nitko od 400-tinjak motociklista koliko je sudjelovalo u događaju miroljubiva imena Murder Da Streetz 2 nije stradao, a ne zna se kako je završila vozačica. Iako je pretpostavka da joj nije ništa, činjenica je da se motociklisti iz kolone (koja štopa autocestu cijelom širinom) nisu zaustavili da ponude pomoć. Neki su usporili da joj pokažu prst…

Jasno, javnost se odmah polarizirala. Jedni tvrde da 400 bajkera na cesti mora imati policijsku pratnju i voziti jednim trakom, drugi da su sva vozila ravnopravna i sve trake otvorene za promet.

Što biste vi napravili da naiđete na 400 motociklista kako blokiraju cijelu autocestu? (I, ne, paljboredna salva po iskompleksiranim trolovima iz imaginarnih strojnica pod branikom se ne računa…)