bez suprugove pratnje

Je li ovo do sada najvedrije izdanje princeze Charlene? Stigla je Pariz i pokazala besprijekorno elegantan stajling

02.10.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Aktualni Tjedan mode u Parizu privukao je brojne zaljubljenice u modu koje su u grad mode i ljubavi stigle pogledati najvažnije modne revije, ali i nositi najinspirativnije odjevne kombinacije. Nakon više od godinu dana izbivanja s javnih događanja, supruga princa Alberta nije željela propustiti ovaj događaj

Za javna pojavljivanja princeza Charlene obično bira praktične, ali krojem vrlo zanimljive modne komade koji svojim pročišćenim dizajnom odolijevaju prolaznim trendovima. Princeza od Monaca na pariškom tjednu mode odala je počast kreativnom direktoru luksuznog švicarskog brenda Akris koji je svoje dugo iščekivane novitete pisti podijelio sa ostatkom modnog svijeta.

Izlazeći iz osobnog automobila Charlene se pojavila u vrlo elegantnoj i besprijekorno krojenoj jakni naglašenih ramena. Jaknu strogog i pomalo vojničkog izgleda nosila je u kombinaciji s tamnoplavim plisiranim hlačama koje joj savršeno pristajale. Cijela kombinacija nosila je, očekivano, potpis brenda Akris i pripada novoj kolekciji za proljeće i ljeto 2023. Inače, tom kolekcijom brend je obilježio svoju 100. obljetnicu.

  • +5
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Uz jedan od najelegantnijih dvodijelnih komada koje bi zahvaljujući bespogovornom isticanju njezine figure i struka odobrio i sam Christian Dior, princeza Charlene je pokazala i svoju prepoznatljivu frizuru, kratku kosu pixie stila u svijetloj nijansi. Iako je izgledala modno besprijekorno, a mnogi kažu i najvedrije do sada, drugi ističu njezin i dalje pomalo tužan i ispijen izgled što je potaknulo daljnja spekuliranja o njezinom zdravstvenom stanju, ali odnosu s princem Albertom.

U MONACU

[FOTO] Princ Albert i princeza Charlene nastavljaju sa svojom predstavom za javnost

Pogledaj galeriju