ODVAŽNA SUKNJICA

Je li ona najzavodljivija trudnica?

01.07.2013 u 13:54

Bionic
Reading

Glumica Halle Berry u slatkom je iščekivanju rođenja svog drugog djeteta, a zgodna trudnica gdje god se pojavi ne može proći nezapaženo. Tako je i bilo na ulicama Hollywooda kada se Halle u izazovnoj kombinaciji uputila na ručak

46-godišnja Halle Berry sa zaručnikom Oliverom Martinezom iščekuje rođenje njihovog prvog zajedničkog djeteta. Lijepa glumica svakoga dana na ulicama Hollywooda pokazuje sve veći trudnički trbuščić, a mnogi će se složiti kako je Halle doista zgodna trudnica.

Ne dopuštajući da ju trudnički trbuščić omete prilikom biranja odjeće, Halle, gdje god se pojavi, izgleda sjajno, a svaka njezina kombinacija začinjena je umjerenom dozom seksipila. Tako je bilo i ovoga puta kada se Halle uputila na ručak u restoran Fig & Olive u zapadnom dijelu Hollywooda.

Odjevena u crni topić bez rukava s decentnim dekolteom, Halle je svoje čari naglasila itekako zanimljivom suknjom. Crno-bijelo-siva asimetrična suknja, sa stražnje strane nešto dulja, na prednjoj strani bila je uvijena i nevjerojatno kratka otkrivši Halleine vitke noge. Uz tu odvažnu kombinaciju Halle je nabacila i crne ravne i uvijek moderne sandalice te veliku crnu torbu. Stajling za pet, složili bi se mnogi.