ZANOSNA VODITELJICA

Je li Mila Horvat seksi i u čednom izdanju?

07.01.2013 u 15:12

Bionic
Reading

Sportska novinarka Mila Horvat uvijek jako dobro pazi što će odjenuti, pa se tako i ovoga puta za emisiju 'Olimp' skockala, te se gledateljima ukazala u čednome izdanju

Sportska novinarka Mila Horvat nedavno je u našoj anketi uvjerljivo odnijela pobjedu te titulu vlasnice najboljeg dekoltea, a svojim oblinama nerijetko gledatelje doslovce prikuje uz male ekrane.

Tako je Mila već nekoliko puta u emisiji 'Olimp' maštu mnogih zagolicala seksi izdanjima, a rijetki će zaboravila bujni dekolte i izreze te nas počastila čednim izdanjem.

Za nedjeljnu sportsku emisiju 'Olimp', u kojoj Mila ima ulogu voditeljice, zanosna sportska novinarka posegnula je za klasičnom crno-bijelom kombinacijom i za oko nam je zapela svojim čednim izdanjem. Odjevena u kraću crnu suknjicu i bijelu bluzicu kratkih rukava i šireg kroja, Mila je naglasila vitke noge, a ovoga puta, na žalost brojnih obožavatelja, prekrila dekolte. Čedni stil upotpunila je modernim valovima u kosi, no nije izostavila vječni crveni ruž te i ovoga puta, sasvim sigurno, poveliki broj obožavatelja prikovala uz ekran.