OBORIT ĆE VAS S NOGU

Je li Lejla ikada izgledala bolje?

06.06.2013 u 09:00

  • +12

Promocija nakita Lejle Filipović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Lijepa supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović, odjevena u kratku i nježnu bijelu haljinicu doslovce je zabljesnula i pokazala zavidnu liniju te vitke noge o kojima se tako često priča

U bistrou Laube održana je promocija prve samostalne kolekcije nakita koju je Lejla Filipović dizajnirala za zlatarnicu Križek. Pojava lijepe Lejle nikoga nije ostavila ravnodušnim, a majka petogodišnjeg Armana i desetogodišnjeg Dine je stigla u pratnji supruga Tarika Filipovića.

Odjevena u kratku bijelu haljinicu bez naramenica, Lejla je u isto vrijeme izgledala neodoljivo seksi, a opet tako nježno. Bijela uska haljinica bila je ukrašena sitnim čipkastim volančićima te je sezala iznad koljena. Jednostavnu, a opet tako efektnu haljinu Lejla je modno začinila tirkiznim sandalama sna petu, a kosu je ukrasila popularnim valovima.

Mnogi će se složiti kako Lejla doista ima liniju iz snova, a kada god odjene kratku suknjicu ili pak minicu, to teško može proći nezapaženo zahvaljujući njezinim vitkim i dugim nogama.