ZBOG LOŠEG VREMENA

Javni cooking show seli se na novu lokaciju

13.05.2014 u 17:29

Bionic
Reading

Organizatori su zbog lošeg vremena promijenili lokaciju održavanja showa svjetske kulinarske zvijezde Rudolpha van Veena

Budući da se u petak 16. svibnja očekuje loše vrijeme, cooking show 'Impresioniraj Rudolpha' bit će održan u 18 sati u šoping-centru City Center one West, a ne kako je ranije najavljeno na Cvjetnom trgu.

Dodatno, najavljeni press event ostaje u planirano vrijeme - petak, 12 sati u OXBO Double Treee by Hilton.
 
U petak, 16. svibnja u 18 sati, Rudolph van Veen, poznati chef TV kanala 24kitchen, održat će spektakularni kulinarski show 'Impresioniraj Rudolpha'u šoping-centru City Center one West.

Od prijavljenih natjecatelja odabrano je pet finalista koji će imati jedinstvenu priliku dokazati svoje kulinarsko umijeće jednom od najvećih 'chefova' današnjice, a Rudolph će potom odabrati pobjednika natjecanja.

Pobjednika showa Zvijezda nagrađuje modernim hladnjakom prepunim svojih proizvoda, a ostale vrijednim poklon-paketima.
Ne propustite priliku upoznati jela te bodriti natjecatelje koji će nastojati impresionirati šarmantnog Rudolpha, ali i biti dio najvećeg kuharskog showa ikad održanog u Zagrebu.

Više informacija o samom natječaju i najavljenom događanju, možete pronaći na web-stranici Zvijezde,  www.zvijezda.hr, na Facebook stranici Zvijezde http://www.facebook.com/Zvijezda te na Facebook stranici TV kanala 24kitchen https://www.facebook.com/24KitchenCroatia, kao i na službenoj stranici natječaja www.impresionirajrudolpha.hr