TJEDNI HOROSKOP

Jarcima se smiješi božica sreće. Vladavina ovog znaka Ovnovima nosi razdražljivost, Bikovima smirenost i hrabrost, Djevicama ugodna iznenađenja, a Ribama euforiju

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 23.12.2019 06:20
 • Objavljeno 23.12.2019 u 06:20
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Ruslan Grigoriev / Panthermedia / Profimedia

Ovnove će u božićnom tjednu pratiti napetost, razdražljivost i njima svojstvene glavobolje. Posljedica je to vladavine Jarca, koja će pak Bikovima podariti bolje živce, više hrabrosti i smisao za ispravno tempiranje poteza, a okolnosti će biti izuzetno naklonjene i Djevicama. Vladajućem znaku smiješi se božica sreće i nosi punu vreću lijepih stvari. Za jadikovanja kojima su sklone, Ribe odjednom neće nalaziti razloga i vjerojatnije je da će ih uhvatiti euforija

Osjećajna bujica nosi Ovnove u nepoznato. Onaj tko vam se sviđa neće vam olakšavati stvari, nego će zanovijetati i odgađati dogovore. Pripreme za blagdane više će vas iscrpiti nego što će vas oni oraspoložiti. Ipak, na Badnju večer i u nastavku tjedna imat ćete razloga za veselje. Ne dajte da obitelj od vas učini 'tegleću marvu' u predblagdanskom razdoblju, nego se dobro pripremite za izlaske.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će biti jako uključeni u blagdanske planove i proslave. Božić i Štefanje donose vam krasna druženja. Krajem tjedna mogli biste ostvariti neobavezan seks. Tijekom predblagdanske prometne gužve pridržavajte se propisa i pazite da ne oštetite svoje ili tuđe vozilo. Nastojite pažljivije odmjeriti količinu pića i hrane koju unosite u organizam.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Renee Zellweger u horoskopu je Bik, rođena je 25. travnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER

Blagdanska groznica Blizancima će ići pomalo na živce. Suprotno vašoj naravi, htjet ćete se skrasiti u domu, podalje od buke. Bit ćete pasivniji, zamišljeniji i udubljeni u sjećanja na ranije odnose. Koncentracija će vam oscilirati. Dobro pripazite u prometu i prilikom kupovine da ne biste zametnuli novčanik ili kartice.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakove će mučiti osjećaj da ih je okolina zapostavila, pa čak i da netko širi lažne i neugodne glasine o njima. Odustanite od ideje da pitate nekoga zašto vas se nije sjetio jer biste time pokazali slabost i skrenuli negativnu pozornost na sebe. U trgovini posumnjat ćete na prijevaru, no vjerojatno ćete biti u krivu ili će iznos biti beznačajan. Odustanite od tjeranja stvari na čistac jer bi gubitak energije bio uzaludan.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Povodom blagdanskog razdoblja Lavovi će se htjeti istaknuti pred voljenom osobom i njenom obitelji. Na sebi svojstven način sipat ćete iz rukava poklone i kićene rečenice. Željet ćete iskoristiti praznike za obavljanje zaostalih poslova, primjerice čišćenje ili preuređivanje. Izgledno je da ćete igrati značajnu ulogu u proslavama u poslovnom krugu. Petak i subota vaši su udarni dani za dobre kupoprodajne poteze.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Kate Beckinsale je horoskopski Lav, rođena je 26. srpnja 1973.

Izvor: Profimedia / Autor: Ace Pictures / Zuma Press / Profimedia

Djevicama je razdoblje pogodno za započinjanje novih, stabilnih veza i jačanje postojećih. Ugodna iznenađenja čekaju vas na svakom koraku. Razveselit će vas javljanje nekog o kome dugo niste mislili. Ako vam sve ide kao po loju, nemojte sami sebe zlostavljati sumnjama da niste zaslužili sreću. Da biste se osjetili bolje, darujte nešto ili učinite uslugu onima koji su manje sretni od vas.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage bi se silno htjele zbližiti s nekim, ali ovoga tjedna poslovi i obiteljske obaveze spriječit će ih da se češće viđaju. Potrebno je samo strpljenja dok se blagdanska vreva ne raščisti. U međuvremenu ćete se uvjeriti da ni druženja s rodbinom nisu strašna. Izvjesne su gužve, prometni zastoji, zbrke oko narudžbi robe i slanje poruka na pogrešan broj. Budite odgovorni prilikom potrošnje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Kim Kardashian u horoskopu je Vaga, rođena je 21. listopada 1980.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zahvaljujući narasloj popularnosti Škorpiona, telefonski brojevi bit će im među najkorištenijima. Blagodati koje vam idući dani donose uključuju sadržajan ljubavni život i vrhunske gozbe u obiteljskom okrilju. Mogli biste biti neoprezni s novcem, no partner će vam velikodušno uskočiti s plaćanjem ili će vam na račun pravovremeno sjesti zaostali dohodak ili novčani poklon rodbine.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, obiteljski život zahtijeva veću odgovornost. Bit ćete rado viđeni u društvu, ali biste mogli razočarati prisutne nesmotrenim postupcima ili zajedljivim izjavama pod utjecajem viška popijenih koktela. Želja za brzom zaradom potaknut će vas da se s punim žarom primite sumnjivih ili neizvjesnih poslova. Nemojte gubiti živce bude li isplata kasnila. Unatoč blagdanskoj sezoni, ne zaboravite na novčane obaveze.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Taylor Swift je horoskopski Strijelac, a rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jarci su s voljenim napokon savršeno usklađeni, a slobodni među vama naći će se na vrhu nečije ljubavne rang liste. Vaša će prisutnost biti poželjna na brojnim domjencima i proslavama. Neka vam glavni zadatak bude maksimalno opuštanje i zabava! Mogli biste se priključiti nekoj udruzi, političkoj stranci ili se angažirati na poslovima od šireg društvenog interesa.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Sienna Miller u horoskopu je Jarac, a rođena je 28. prosinca 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP/SARA DE BOER / INSTAR IMAGES/ IMAGESPACE / ZUMA PRESS /

Vodenjaci imaju temelja za optimizam. Nečija božićna čestitka bit će slabo prikrivena ljubavna izjava. Slobodno riskirajte, pristupite nekome prvi, odvažite se na neobične korake. U tuđim očima izgledat ćete ljepše nego u vlastitima. Nakon što prođe blagdanska stanka sredinom tjedna bit ćete među najaktivnijima i najuposlenijima. Od 26. prosinca do kraja tjedna primit ćete vrijedan poklon ili biti čašćeni u elitnom lokalu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U krhkim vezama Riba doći će do zatišja, možda i do pomirenja. Slobodne Ribe naići će na nekoga kome treba baš netko poput njih. Blagdanska druženja neće biti isprazna, nego će biti povezana s kasnijim poslovnim ili obrazovnim uspjehom. Poslovni život bit će povezan s ljudima iz privatnog okruženja. Pokrenut ćete ili dogovoriti nešto s prijateljem, rođakom ili roditeljima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Olivia Wilde rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1984.

Izvor: Profimedia / Autor: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!