TJEDNI HOROSKOP

Jarci će biti ugodno društvo, Blizanci svadljivi, Djevice brzoplete, a Škorpioni i Ribe uspješni u zavođenju

25.03.2019 u 06:14

Bionic
Reading

Jarce u narednom tjednu očekuju brojni pozivi prijatelja željnih njihovog društva, Škorpionima rastu izgledi da zavedu simpatiju, a ugodna događanja na ljubavnom planu smiješe se i Ribama. Na udaru svadljivih Blizanaca najviše će se naći njihovi roditelji i ljubavni partneri, a negativno mišljenje na poslu svakako bi morali zadržati za sebe. Pojačan oprez se savjetuje i Djevicama, koje se moraju čuvati nepromišljenih postupaka i brzopletih odluka

Ovnovi bi se mogli zaljubiti u nekoga tko je zauzet i s njim se upustiti u tajnu vezu, ali nakon početnog uzbuđenja brzo će uvidjeti kakve sve probleme takav odnos donosi sa sobom. Privedite kraju započete poslove, sredite dokumente i papire i napravite backup važnih podataka. Obavite sve zadatke koji su vam naporni kako biste se od idućeg tjedna mogli posvetiti zanimljivijim poslovima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će poboljšati odnose s okolinom, a česti izlasci pružit će vam priliku da proširite krug poznanika. Ostavljat ćete dobar dojam na druge pa ćete lako zaokupiti pažnju onoga tko vam je drag. Imat ćete velike apetite, no neke okolnosti spriječit će vas da ostvarite svoje ambicije. Ne gubite strpljenje i nastavite djelovati u zacrtanom smjeru. Uskoro ćete dobiti priliku koju iščekujete.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će smetati svaka sitnica pa će biti nemoguće postići dogovor s njima. Samce će privući netko tko uživa velik društveni ugled. Neće vam biti lako zadržati svoje mišljenje za sebe, a osobito ako je negativno. Ne ulazite u nepotrebne sukobe s radnom okolinom jer vam je podrška potrebnija no inače. Bez pomoći suradnika nećete uspjeti riješiti problem s kojim ćete se suočiti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će zračiti šarmom i toplinom koja će ostavljati bez daha. Bit ćete posebni i karizmatični pa će se za vašu naklonost boriti nekoliko udvarača. Moguće je započinjanje ljubavne veze na daljinu. Učenje, pisanje, smišljanje novih ideja i sve ostale aktivnosti koje zahtijevaju intelektualni angažman bit će polja na kojima ćete se odlično snalaziti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Lavova će do izražaja doći ljubomorna priroda pa ćete partneru stvarati probleme ako samo pogleda nekoga drugoga. Nemojte ga previše gušiti jer biste ga time mogli otjerati od sebe. Porast zaduženja primorat će vas da dulje ostajete u uredu. Iako će vas prekovremeni rad iscrpiti, bit ćete zadovoljni dobro obavljenim poslom. Krajem tjedna počet ćete razmišljati o ulaganju u dionice ili fondove.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će se više prilagođavati partneru i njegovim potrebama, u nadi da će ga time usrećiti i odobrovoljiti. Razočarat će vas kad shvatite da dragi ne cijeni vaš trud i da vas uzima zdravo za gotovo. Čuvajte se nepromišljenih postupaka i brzopletih odluka. Zbog nepoštivanja propisa ili neplaćanja parkirne kazne neki od vas mogli bi imati posla sa sudom.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će se zbližiti s kolegom, no vaš će odnos zasad ostati na platonskoj razini. Razvit ćete prema njemu snažne osjećaje, no strah od uredskih tračeva bit će jači od želje za zasnivanjem veze. Očekuje vas porast obaveza ili preraspodjela posla kojom nećete biti zadovoljni. Smatrat ćete da ste na neki način zakinuti, no šef neće imati sluha za vaše žalopojke.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će biti romantični i željni pažnje. Samci će zračiti posebnom toplinom i senzualnošću koja neće nikoga ostavljati suzdržanim, stoga su povećani izgledi da će ovog tjedna zavesti simpatiju i upustiti se u ljubavnu vezu. Uživat ćete u poslovima koji zahtijevaju smisao za umjetnost i kreativnost. U sve ćete unositi dašak originalnosti, što će biti vidljivo i na vašim rezultatima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će osjetiti da ih partner guši svojim zahtjevima, a nemir će pojačati i uplitanje rodbine u vaš odnos. Ako ste samac, previsoki i nemogući kriteriji pokazat će se preprekom za ostvarenjem ljubavne sreće. Preporučuje vam se oprez prilikom ikakve kupovine i potpisivanja ugovora, a posebno ako se radi o nekretninama. Pogrešna procjena mogla bi vas skupo koštati.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će prijateljima davati dobre savjete i pružati bezrezervnu podršku, a uza sve to bit će glavni zabavljači. Nemojte zapostaviti obiteljske obaveze zbog izlazaka i druženja! Idete li na poslovni put, vaša očekivanja bit će ispunjena. Steći ćete kontakte koji će vam biti od koristi, a dobro obavljenim poslom dokazat ćete šefu da ste spremni za preuzimanje većih odgovornosti.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će dragome predložiti otvaranje zajedničkog računa ili se orijentirati na rješavanje stambenog pitanja. Nastojat ćete na neki način učvrstiti vašu vezu i postići stabilnost. Novčani problemi navest će vas da počnete više štedjeti. Imate li mogućnosti, mogli biste se uključiti u stambenu štedionicu ili uložiti novac u kupoprodaju dionica.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ugodna događanja na ljubavnom planu obradovat će usamljene Ribe, koje će uspješno zavesti onoga tko im se sviđa. Zauzeti će probuditi uspavanu strast u vezi. Suočit ćete se s neplaniranim zastojima i kašnjenjima koji će vam usporiti ostvarenje planova. Nemojte pokušavati na silu realizirati svoje ideje, već ih stavite na čekanje. Već idućeg tjedna prilike će biti mnogo povoljnije.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia