ANA GRUICA:

'Jako volim biti u centru pažnje, tako se opstaje'

21.10.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Seksi glumica i bivša manekenka Ana Gruica na posljednjoj večeri Cro A Portera revije je pratila iz prvog reda, a u pauzi nam je rekla riječ, dvije o modi

Iako je na Cro A Porter stigla u haljinici iz Zare, Ana Guica obožava rad hrvatskih dizajnera, posebno Ivice Skoke, Matije Vuice i Monike Sablić. Na haljinu je kombinirala upadljivu ogrlicu i crne cipele sa zakovicama te je ostavljala dojam samouvjerenosti, a pritom je i zračila seksipilom.

S obzirom na stajling, pitali smo je voli li biti u centru pažnje. 'Itekako volim. Ja sam glumica i tako se opstaje na sceni', kaže Ana koja priznaje da je jako brza na jeziku pa je i zbog toga često u centru pažnje.

'Donedavno sam kupovala i na placu, nemam problema s jeftinim dućanima ako mi u tom trenutku odgovara nešto, ali, naravno, volim i dobre dizajnerske komade. Ipak sam ja žensko', smije se glumica.

Najskuplje što ima u ormaru su Guccijeve čizme, no ipak nam nije htjela reći koliko je za njih izdvojila. 'U današnje vrijeme nije korektno govoriti o tolikim ciframa, a i davno sam ih kupila', kaže Ana koja je, unatoč recesiji, sretna što sama brine o sebi. 'Zaposlenica sam kazališta, sve si plaćam sama i ne mogu se požaliti. Putujem, radim, vodim programe i poprilično sam zadovoljna. Naravno da uvijek može bolje, ali može i gore', komentira recesiju.

Na pitanje je li točno da je u sretnoj vezi i zaljubljena, kratko je odgovorila: 'Pa nadam se da se to vidi na meni.'