DOKAZUJU AUDIO SNIMKE

Jackson platio 200 mil. kn za šutnju zlostavljane djece?

30.06.2013 u 15:27

Bionic
Reading

Britanski Mirror tvrdi da se domogao audiosnimaka FBI-ja koje dokazuju da je Michael Jackson milijunima dolara platio šutnju djece koju je zlostavljao

Riječ je vrpcama koje je FBI zaplijenio 2002. godine za istrage Anthonyja Pellicana, koji je prisluškivao holivudske zvijezde. Navodno te vrpce nisu dospjele do tužitelja u procesu protiv Jacksona 2005. godine.

Snimke, čiju autentičnost FBI još nije potvrdio, dokazuju kako je Michael Jackson tijekom 15 godina isplatio preko 35 milijuna dolara ili tek nešto manje od 200 milijuna kuna za šutnju najmanje 24 djeteta koje je navodno zlostavljao.

Iz objavljenih transkripata doznaje se da je Jackson provodio po čitave noći s vrlo mladim dječacima, dok su ponekad njihovi roditelji pušili marihuanu u susjednoj sobi.

'Dječak je stigao k Michaelu dok su njegovi roditelji pušli 'travu' u drugoj sobi, a s njima je bila i petomjesečna beba. U to je vrijeme Michael bio lud za dječačićem i njegovim mlađim bratom', kaže na snimci jedna od bivših zaposlenica Jacksonova kontroverznog imanja Neverland