LEJLA FILIPOVIĆ:

'Ja sam stroža od Tarika'

03.06.2013 u 09:21

Bionic
Reading

Lejla Filipović, majka petogodišnjeg Armana i desetogodišnjeg Dina, govori o majčinstvu, odgoju, roditeljstvu i planovima za treće dijete

Za portal Mami.hr Lejla se prisjetila kakve su joj bile prve dvije trudnoće. 'Do zadnjeg trena sam bila pokretna. Imala sam tu sreću da nisam morala ležati. Prvi porođaj bio je prirodan, a drugi uz epiduralnu. Relativno brzo sam rodila. Kada sam došla u bolnicu, babica mi je rekla da ću za tri sata roditi. Tako je i bilo, iako mi se tri sata činilo dugo', kazala je Lejla.

Priznaje kako je s drugim djetetom bila puno opuštenija. 'Da, drugi put si sigurniji. Znamo što nas čeka. Kada beba plače, zbunjeni smo, bojimo se da je nešto ne boli. Drugi put je lakše, opuštenije', rekla je.

Priznala je i kako je u odgoju malo stroža od Tarika. 'Pa slični smo, podjednako na neke stvari reagiramo. Iako, ja sam više vremena provodila s njima, a sada kako su stariji, više manipuliraju pa ajmo reći da sam ja stroža', rekla je zgodna majka koja se na pitanje hoće li se proširiti obitelj Filipović zagonetno smješkala.

'Dok je Arman bio još mali, govorila sam kako bi bilo lijepo da imamo još curicu, a sada kako vrijeme prolazi, kako su samostalniji, sve mi se teže odlučiti, pa stalno govorim: 'Kako bude, sve je u božjim rukama', zaključila je.