NEMEŠ OTVORENO:

'Ja sam kriv za pauzu s Marijanom'

24.03.2014 u 12:33

Bionic
Reading

Nakon što je Marijana prošlog tjedna u iskrenom razgovoru za RTL otkrila da su ona i Nemeš uzeli pauzu u vezi, mladom se glazbeniku užario mobitel od poziva novinara

Ekipa Exkluziv Tabloida s Nemešom je provela jedan dan u Beogradu, a što se trenutno događa između njega i pobjednice 'Big Brothera', otkrio je novinaru Vinku Paiću.

Gledatelji će u večerašnjoj emisiji moći saznati što ga je točno privuklo Marijani i kad ju je vidio posljednji put. Osim toga, Nikola Nemešević pred kamerama je progovorio i o osudama okoline s kojima se prije tri godine susreo nakon izlaska iz kuće Big Brothera te kako je izgledao njegov susret s Marijaninim bivšim suprugom Ivanom Čvrljkom.


Iako se u kući ludo zaljubio, danas 25-godišnji Nemeš priznaje kako je neprestano osjećao grižnju savjesti zbog veze s udanom ženom. Također, otkrio je da je on na neki način kriv za pauzu između njega i Marijane.

'Ja sam kriv za ovu pauzu. Ganjamo svaki svoju karijeru', objasnio je Nemeš.

Trenutno živi u Beogradu, no Nikola nije skrivao svoju oduševljenost Hrvatskom, a otkrio je i s kojom bi našom pjevačicom volio snimiti duet.