NICK JONAS:

'Izlazim samo s curama koje se sprijatelje s mojom mamom'

26.02.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Nick Jonas, 16-godišnji član teen pop rock atrakcije Jonas Brothers koji je nedavno prekinuo vezu sa sve popularnijom glumicom i pjevačicom Selenom Gomez (Wizards of Waverly Place), kaže da izlazi samo s curama koje se dobro slažu s njegovom majkom Denise

Kovrčavi Nick otkrio je da je toliko povezan sa svojom mamom Denise da nikad ne bi mogao biti s djevojkom kojoj se ona ne bi svidjela.

Upitan kako bi opisao svoju curu iz snova, Nick je rekao: 'Netko tko se dobro slaže s mojom mamom, to mi je vrlo bitno. Moram priznati da ne bih mogao biti s nekim tko se ne bi sprijateljio s njom. I jako mi je važno da djevojka ima dobar osjećaj za humor.'

Nick, za kojeg braća Kevin i Joe kažu kako je, iako najmlađi, daleko najzreliji među njima, ispričao je i da mu je bitno kakav odnos njegova potencijalna izabranica ima sa svojim roditeljima.

'Za mene je veliki plus ako ona poštuje svoje roditelje i dobro se slaže s njima', kaže Nick.

Njegov brat Joe Jonas je pak nedavno izjavio kako bi mu bilo jako teško odlučiti bi li angažirao u nekom novom spotu Jonas Brothersa Angelinu Jolie ili Jennifer Aniston.

'Uf, teško pitanje. Ne znam, ne bih imao ništa protiv da se u spotu pojave obje', mudro je zaključio se Joe (19) koji je navodno u vezi s atraktivnom tamnokosom glumicom Camillom Belle (10.000 prije Krista).