ljepota jednostavnosti

Izgleda senzacionalno: Demi Moore sve je zasjenila u ovom elegantnom izdanju

12.06.2023 u 12:59

Bionic
Reading

U glavnom gradu Švedske ove nedjelje održana je prva skandinavska revija modne kuće Max Mara, a taj povijesni trenutak nije željela propustiti zvijezda ‘Striptiza’

Inspiriranu skandinavskom poviješću, umjetnošću i kulturom, novu cruise kolekcije talijanske kuće svojom pojavom uveličala je slavna Demi Moore.

Poznata glumica i novopečena baka na Max Marinoj reviji održanoj u gradskoj vijećnici Stockholma plijenila je elegancijom u monokromnom stajlingu.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Karin Törnblom/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir činila je maxi haljina kremaste boje s detaljem visokog ovratnika i u znaku kroja koji je suptilno naglasio njezinu figuru. Ovu elegantnu haljinu pri dolasku na reviju istaknula je bezvremenskim balonerom, dok je ruci držala veliku pismo torbu držeći se zemljane palete boja.

Kao što priliči ovom modnom događanju, stajling 60- godišnje zvijezde ‘Striptiza’ u potpunosti potpisuje Max Mara – talijanski brend koji živi drugu mladost zahvaljujući kreativnom direktoru Ianu Griffithsu.  

Uz Moore, u skandinavskoj reviji iz prvih redova uživale su poznate dame poput glumica Amy Adams, Lili Reinhart i Lily Collins.